Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

18 Dec 2019

20 niet-speelgoed kado ideetjes voor onder de kerstboom

Kadootjes en kado's voor de kinderen met kerst! Zijn jullie na Sinterklaas ook even al het speelgoed beu? Maar kerst komt er nog aan? Dan heb ik hier de leukste 20 niet-speelgoed kado ideetjes voor onder de kerstboom!

Eenhoorn kop van Wild and Soft

           

Welk meisje zou deze prachtige eenhoorn van Wild and Soft niet boven haar bed willen hebben hangen? Zo vertrek je meteen op een magische reis naar dromenland! Een echte blikvanger in een kinderkamer. Met een handig ophanglusje kun je de dierenkop zeer makkelijk aan de wand bevestigen. Je zou bijna denken dat de eenhoorn echt is. 

Bamboe bestek voor kinderen.

               

Begint je kindje net wat zelfstandig te leren eten? Doe dan dit mooie kinderbestek van Trixie kado!
Het bestek is gemaakt van bamboe.
Je zal zien hoe trots je lieverd zal zijn als hij flink eet met dit lepeltje en vorkje van Trixie. Bij kleinenstoer zijn nog meerdere kleurtjes verkrijgbaar.

Speelmatras voor kinderen!

               

 

Voor de autofanaten hebben we dit fijne speelmatrasje van SitByMeME. Laat je auto’s overal naartoe rijden. Ben je klaar met spelen? Draai hem dan gewoon om en je hebt een fijne neutrale kleur waar ze rustig een boekje op kunnen lezen. Helemaal handig dat de cover er gemakkelijk af kan dmv een rits, om deze op 30 graden te wassen in de wasmachine (niet geschikt voor de wasdroger)

Speelhuisje voor binnen

                              

 

Dit prachtig speelhuisje voor binnen van Wool and Woodies is absoluut een eyecatcher! Je kindje kan er heerlijk in vertoeven en hij sluit nog eens perfect bij elk interieur aan. Win-win als je het mij vraagt ;-)
Als je hem even niet wilt gebruiken kan je door het slimme systeem dmv 6 planken, goed opbergen en neemt hij bijna geen ruimte in.

Robot spaarpot gemaakt van siliconen

                         

Niets is leuker voor een kindje om zijn eigen centjes te sparen. En al helemaal met deze coole robot spaarpot van KG Design. Spreek samen af dat als de robot vol is jullie iets lekkers gaan kopen of iets leuks doen! Is hij vol? Dan haal je het hoofd er af om hem te legen.

Muurstickers voor een kinderkamer


        

 

Hoe mooi zijn deze muurstickers van kek Amsterdam? Ze brengen in elke kinderkamer direct leven.Plaats de 20 stickers waar je maar wilt op de muur in de baby- en/of kinderkamer en maak er een mooi & leuk geheel van. Maar liefst twintig decoratie muurstickers van Fiep Westendorp met zijn dieren van Kek Amsterdam. Pluk van de Petteflat is je grootste vriend. Ga zeker ook een keertje kijken naar de andere varianten.

Dekbedovertrek met auto's

                       

 

Een nieuw dekbedovertrek voor kinderen is ook altijd een leuk kadootje! Studio Ditte heeft een aantal superleuke ontwerpjes. Wedden dat je kindje er nog dezelfde avond onder wilt liggen? 

Speelgoedkist van hout in meerdere kleuren

                      

 

Of wat dacht je van de stijlvolle klein&stoer speelgoedkist om al dat speelgoed er mooi in op te bergen? Deze komen in verschillende kleuren en zijn heerlijk groot.


Luggy basket van Olli Ella

                    

 

 

Te leuk is deze luggy van Olli Ella. Zie je jezelf al samen boodschappen doen? Of berg er je mooiste knuffels er in op. Deze rieten mand is verkrijgbaar bij Klein en stoer in meerdere kleuren. Welke is jouw favoriet?

Placemat van siliconen

                        

 

Een leuke We Might Be Tiny placemat is niet alleen mooi aan tafel maar voor je kindje ook erg aangenaam. Zo blijven de bordjes en bekertjes netjes staan.

Monster zitzak van Klein & Stoer


                  

Hoe cool is deze klein&stoer zitzak? Na school lekker onderuit ploffen en even niets doen, daar is deze nu net perfect voor. De zitzak kan zowel voor binnen als buiten worden gebruikt. En kan zelfs gewassen worden.

Bedhemeltje wit met gouden stippen!

                  

 

Met dit prachtige hemeltje van Roommate wordt elk bed meteen een geborgen knus plekje. Zeker een erg leuk kado!

Raket nachtlampje

                             

Zo lief dit raket nachtlampje. Het brengt een veilig gevoel in de kinderkamer en ziet er ook nog eens leuk uit! Ontdek ook de andere designs van Atelier Pierre. De lamp is energiezuinig want deze werkt op led-verlichting.

Kussensloop superhero

            

Dit is echt een musthave voor elke kleine superheld deze kussensloop van Bopomofo En je shopt hem nu zelfs voor een heel fijn prijsje!

Meetlat voor kinderen

                            

Samen de groei van je kindje noteren! Kinderen vinden het erg leuk om alles te kunnen visualiseren dus waarom niet hun groei? Ze zullen trots zijn op hoe groot aan het worden zijn! Daarom ben ik fan van deze groeiboom van Witlof for kids.

Servies voor kinderen
                  

 

Is je kindje een kieskeurige eter? Misschien helpt een mooi bordje en bekertje wel om te motiveren! Dit wit servies met gouden details is zo mooi! Maar kijk ook zeker eens naar de andere mooie bordjes in het aanbod!

Reiskoffer voor kinderen
                       

Mijn kids hebben beide dit te leuke koffertje van olli ella en staan altijd te popelen om hem in te pakken! Ze vragen sindsdien ook om meer logeerpartijtjes haha! 

Vloerkleed leeuw van Oyoy

                        

Een mooie mat kan een kinderkamer helemaal samenbrengen. En geef toe, niets is gezelliger en aangenamer om te spelen op een zachte ondergrond. En als die er dan nog eens zo uit ziet... Het prachtige leeuw vloerkleedje van OYOY Living!

Pin voor kinderen

                

Te lief is deze mooie regenboogpin van Eef Lillemor! Vrolijk zo op het jasje, tas, pet,.. van je kindje!

Badcape voor kinderen!

 

 

En als laatste deze mooie badcape van Witlof for kids. Zachte mousseline katoen met bamboe om je kindje in alle zachtheid in te wikkelen. Deze heerlijke omslagdoek is voor kinderen erg fijn en nu ook nog eens in de sale ;-)

 

Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met leuke kado’s en dit is dan ook meteen mijn laatste blog van dit jaar!

Ik wil graag iedereen bedanken die altijd met enthousiasme mijn blogs lezen en de leuke reacties die ik erop krijg.

 

Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol inspiratie en creativiteit! Hele fijne feestdagen allemaal en tot volgend jaar!

 

Liefs

 

Shanah

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »