Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

13 Feb 2020

Boho kinderkamer inspiratie van Klein & Stoer

Hoi lieve allemaal!

 

Ik hoop dat jullie hele fijne feestdagen achter de rug hebben en weer zin in wat nieuwe blogjes van mij.

We starten met deze super leuke moderne boho kinderkamertje.

 

Kinderbed

Beginnen bij het begin; het bed Loua van Little dreamers en zorgt met zijn design voor een moderne toets maar straalt tegelijk ook veel warmte uit door de houtuitvoering.

Kinderkast

Deze prachtige kast van Cam Cam Copenhagen is een ware eyechatcher in de kamer. Hij is heerlijk dromerig maar door zijn kleur oogt hij ook erg rustig. Zeker een stuk waar je jaren plezier aan zal beleven

Kindertafeltje

Het leuke tafeltje van KidsDepot is een fijne toevoeging in de kamer. Plaats je kindje zijn of haar mooiste stukken speel er op of een leuk nachtlampje. Het kan ook ideaal dienen voor alle theekransjes.

Kinderwandhanger

Nog zo’n pronkstuk is de wandhanger van OYOY living. Ik heb hem zelf ook in de woonkamer hangen en hij is echt prachtig om naar te kijken dus staat zeker ook leuk in elke kamer van het huis.

Kindertapijt

Onder het bed hebben we een mooi tapijt van Tapis Petit. Ze zijn heerlijk zacht en deze heeft zo’n mooie frisse kleurtjes! Handig weetje; deze tapijten zijn wasbaar in de wasmachine! Lekker handig.

Poppenwieg

En hoe lief is dit schattige poppenwiegje van Minikane? Elke poppen moeder of vader zal zo vredig slapen met de baby vlak naast hun eigen bedje. Het popje dat erin zit is van Paola Reina.

Loopfiets

Ook leuk voor niet alleen buiten maar ook binnen zijn de loopfietsen van Banwood.  Ze komen in allerlei mooie kleuren en is ideaal voor je kind om hun evenwicht te op te oefenen!

Kinderkoffer

Altijd handig is het koffertje van Olli Ella. Voor logeerpartijtjes naar oma en opa of als jullie lekker op vakantie vertrekken! Binnen in zit nog een handig apart opbergvak en de kleding kan worden vergrendeld met 2 elastieken met een slotje. De elastische banden aan de buitenkant zijn dan weer ideaal om de knuffel achter te hangen.

Wanddecoratie

Verder op de muur hangt de toffe wanddeco en rieten spiegel van KidsDepot en het leuke leeuwenhoofd van Wild and Soft. Hang ze op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Wandhaken

Zie je dan nog die toffe wandhaken boven het bed van OYOY living? Ze zijn echt superschattig en je kan er vanalles aan kwijt; kleding, boekentas, favoriete knuffel,... kortom niet alleen erg mooi maar ook erg praktisch.

 

Zo ,dit was het dan al weer voor de eerste blog van het jaar! Bedankt om mee te lezen en tot de volgende.

 

 

Liefs

 

Shanah

Reacties
Hi Jose,

Bedankt voor je compliment ;-)

De kleur rumba orange van het merk Behr, vind ik wel een mooie oranje kleur.
Of een mooie terracotta kleur zou ook super in een boho kamertje staan. Zoals indian spice of real red terra van Flexa

Liefs,
georgine
Georgine Vlamings - 08 May 2020 - 13:28
wat een mooi moodboard!
voor kleur oranje zal je hierbij adviseren? wat een beetje lijkt op de kleur van je moodboard.

Groetjes José
José - 08 May 2020 - 12:06
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »