Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Cinnie konijn skyler van Cindysign

Cinnie konijn skyler van Cindysign

€136,00
op voorraad
Heerlijk om op te liggen, mee te knuffelen en een fantastisch leuk vloerkleed / zitzak in de vorm van konijn Cinnie van Cindysign
2 weken
Klein en stoer.
 • Gratis bezorgd boven €50,00 * (BE boven €60,00)
  Uitgezonderd de speelgoedkisten
 • Roosendaal
  Ophalen in showroom mogelijk
 • Snelle levering
  voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Grote collectie!
  Regelmatig wordt de shop aangevuld met de nieuwste, hipste producten!
Beschrijving

De grootste vriend van elk kind, heerlijk wegdromen met deze superknuffel in de vorm van een konijn.

Spelen, knuffelen, slapen ... alles kan je doen met dit prachtige konijn. Wordt deze Cinnie jouw beste vriend? Heerlijk om op te liggen, mee te knuffelen en een fantastisch leuk vloerkleed in de vorm van het konijn Cinnie van Cindysign

De Cinnies zijn verkrijgbaar met een voorzijde van gekookte wol in het lichtblauw. Achterkant in 100% cotton jersey zwart of in 100% cotton jersey donkergrijs.

 

Extra productinformatie:

Vanwege de natuurlijke aard van de gebruikte materialen kunnen kleine onderlinge verschillen optreden in kleur. De Cinnies worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt, en kunnen hierdoor niet retour worden genomen.De knuffels zijn samengesteld uit jersey en wol. Gewassen wol om precies te zijn, lekker zacht, met een hoog aaibaarheidsgehalte.

 • Merk: Cindysign
 • Afmetingen : ongeveer 158cm. 
 • Vulling : 100%  polyester   

 

De producten zijn goed te wassen, maar let wel op: nooit te heet. Om teleurstellingen te voorkomen luidt het advies om te wassen op een speciaal wolprogramma (indien je machinaal wilt wassen). En anders lekker ouderwets op de hand, in een niet te warm sopje (handwarm). Tip: gebruik wasverzachter (mits de persoon daarvoor niet allergisch is) het materiaal blijft zacht en ruikt bovendien lekker.

 

Daar de cinnies worden gemaakt op bestelling kunnen deze niet geruild worden!