Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hoogslaper Loua 200 x 90cm van Little Dreamers
€1.249,95
Met hoogslaper Loua creër je extra ruimte die je kan benuttten om bijvoorbeeld onder je bed een bureau of een knus hoekje te creëren.
12 - 14 weken
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00 (België €75,00)
  Verzendkosten €4,95 (België €6,95) Uitgezonderd de speelgoedkisten
 • Breda, mijkenbroek 48
  Ophalen tot 18.00 mogelijk (kan niet met producten met een langere levertijd)
 • Snelle levering
  voor 23.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, zondag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Mooie hoogslaper voor extra ruimte.

Een hoogslaper is een goede oplossing wanneer je klein behuisd bent. Onder het bed is nog ruimte om heerlijk te spelen. Wanneer een stapelbed de ideale oplossing is voor jouw ruimte kan bed Loua er helemaal onder of haaks eronder geplaatst worden zodat het een stapelbed is. Doordat deze oplossing modulair is kan het bed Loua ook verplaatst worden naar een andere kamer wanneer het stapelbed niet meer nodig is.

Het bed kan ook gedraaid worden waardoor het showrek (boekenrek) zowel links of rechts van het bed geplaatst kan worden. Op dit showrek is plek voor je lievelingsboekjes of mooie accessoires die je een plekje wil geven.

Bed Loua als hoogslaper vereist een plafondhoogte van tenminste 240 cm. Hoge bedden en hoogslapers zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar vanwege het risico op letsel bij vallen. De totale dikte van het matras mag maximaal 16 cm bedragen. Het matras komt dan niet boven de veiligheidsmarkering aan de binnenkant van het bed uit. Het is belangrijk geen haken of handgrepen in/op het bed te schroeven of touwen en riemen op te hangen waar kinderen tijdens het spelen in verstrikt kunnen raken.

Er is keuze uit twee verschillende trappen, de vaste trap dient gemonteerd te worden aan de laagste zijkant van het bed.
De losse trap kan aan de voorkant en zijkant van het bed geplaatst worden aan de laagste kant van het bed. Hierna kan de trap vastgeschroefd worden aan het bed. Het is wat je zelf het fijnste vindt!

Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, een matras wordt niet meegeleverd en is optioneel bij te bestellen. Het bed wordt gemaakt van FSC gekeurd Russisch berkentriplex, het wordt uitvoerig geschuurd waardoor het glad aan voelt. Optioneel is dit bed te behandelen met een beschermende lak. Er kan gekozen worden voor een transparante matte onzichtbare beschermende lak of een zijdeglans vernis die de warmte van het berkenhout benadrukt.

 • Merk: Little Dreamers
 • Formaat: 204x98x174 cm (lxbxh)
 • Materiaal: berkentriplex
Keer hier terug voor lijstje '' Quit