Bed riva low loft van Little Dreamers

Het low loft bed is een goede oplossing wanneer je klein behuisd bent. Met het low loft bed Riva creëer je extra speelruimte onder het bed. Kinderen vinden het stoer om op een hoger bed te slapen, ze voelen zich dan ook echt groot.

Filters
Little dreamers
Bed Loua Low Loft 200 x 90 cm
€1.199,95
Little dreamers
Bed Riva Low Loft 200 x 90 cm
€1.199,95
Bed riva low loft van Little Dreamers

Supermooi bed te vinden bij Klein & Stoer.

Hoe tof is dit mooie bed? Bij het maken van het bed is er met grote zorg voor gezorgd dat er geen splinters te vinden zijn.
De hoeken zijn een klein beetje afgerond, zodat ook daar de scherpe randjes van af zijn. De bedden worden drie keer gespoten, waardoor de laklaag er perfect op zit.

Het low loft bed is een goede oplossing wanneer je klein behuisd bent.

Met het low loft bed Riva creëer je extra speelruimte onder het bed. Kinderen vinden het stoer om op een hoger bed te slapen, ze voelen zich dan ook echt groot.

En, fijn pluspunt voor de ouders: het is makkelijk om het beddengoed van een low loft bed te verschonen doordat deze lager is dan een klassieke hoogslaper.

- Een fijne speelplek onder het bed
- In Nederland met de hand gemaakt en geproduceerd

Het bed wordt gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex

Optioneel is dit bed te behandelen met een beschermende lak, deze is transparant en zorgt ervoor dat het bed eenvoudig te reinigen is. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, een matras wordt niet meegeleverd en is optioneel bij te bestellen.

Het bed Riva low loft bed is niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar vanwege het risico op letsel bij vallen. De totale dikte van het matras mag maximaal 16 cm bedragen. Het is belangrijk geen haken of handgrepen in/op het bed te schroeven of touwen en riemen op te hangen waar kinderen tijdens het spelen in verstrikt kunnen raken

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit