Supergave half hoogslaper bed Loua

Een halfhoogslaper is de oplossing wanneer je een kleine slaapkamer hebt. Het bed ziet er super stijlvol uit en je kunt er ook nog eens een hoop spulletjes in kwijt.

Filters
Little dreamers
Halfhoogslaper Loua 200 x 90 cm
€999,95
Supergave half hoogslaper bed Loua

Een halfhoogslaper is de oplossing wanneer je een kleine slaapkamer hebt. Als ouder zijnde kan je je vaak (heel vaak ;-) ) ergeren aan de rommel van je kind.

Stoere halfhoogslaper met veel opbergruimte

Met halfhoogslaper Loua creëer je extra ruimte die je kan benutten om bijvoorbeeld speelgoed en beddengoed snel op te bergen in de twee diepe lades onder het bed. Zo zijn er minder spullen in het zicht , dat is wel zo fijn.

Super leuk bedhuisje voor je peuter

Hoe tof is deze mooie half hoogslaper?  Kinderen vinden het stoer om op een hoger bed te slapen, ze voelen zich dan ook echt groot. En, fijn pluspunt voor de ouders: het is zo easy om het beddengoed van een halfhoogslaper te verschonen. 

Koop de leukste halfhoogslaper bij Kleinenstoer.nl

Klein en Stoer heeft de half hoogslapers niet op voorraad, de kinderbedden worden speciaal voor jou en je kleine op bestelling gemaakt. Daardoor is er een iets langere levertijd van een aantal weken. Maar dan heb je wel het kinderbed van je dromen, dat is dan toch het wachten meer dan waard? Vraag gerust naar de mogelijkheden om het leukste kinderbed voor je kleine te bestellen. 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit