Hoogslaper Loua, elk kind wilt hier in wegdromen

Een hoogslaper is een goede oplossing wanneer je klein behuisd bent. Onder het bed is nog ruimte om heerlijk te spelen. Wanneer een stapelbed de ideale oplossing is voor jouw ruimte kan bed Loua er helemaal onder of haaks eronder geplaatst worden zodat he

Filters
Little dreamers
Hoogslaper Loua 200 x 90 cm
€1.399,95
Hoogslaper Loua, elk kind wilt hier in wegdromen

Stoere hoogslaper 

Een hoogslaper is een goede oplossing wanneer je klein behuisd bent. Onder het bed is nog ruimte om heerlijk te spelen. 

Stoere hoogslaper met veel opbergruimte

Met hoogslaper Loua creëer je extra ruimte die je kan benutten om bijvoorbeeld speelgoed en beddengoed snel op te bergen. Of je tovert het om tot een mooi en knus speelhoekje voor je kleine. 

Super leuke hoogslaper voor je peuter

Hoe tof is deze mooie hoogslaper? Kinderen vinden het stoer om op een hoger bed te slapen, ze voelen zich dan ook echt groot. Wanneer een stapelbed de ideale oplossing is voor jouw ruimte kan bed Loua er helemaal onder of haaks eronder geplaatst worden zodat het een stapelbed is.

Koop de leukste hoogslaper bij Kleinenstoer.nl

Klein en Stoer heeft de hoogslapers niet op voorraad, de kinderbedden worden speciaal voor jou en je kleine op bestelling gemaakt. Daardoor is er een iets langere levertijd van een aantal weken. Maar dan heb je wel het kinderbed van je dromen, dat is dan toch het wachten meer dan waard? Vraag gerust naar de mogelijkheden om het leukste kinderbed voor je kleine te bestellen. 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit