Sass and Belle, hippe etui's en leuke broodtrommels

Sass & Belle heeft een breed scala van onweerstaanbaar ontwerpen die zowel groot als klein gelukkig maakt. 'De kleine dingen maken het leven mooi.' is ons motto. De motivatie van Sass & Belle is om prachtige producten te maken die een glimlach op gezichte

Filters
Geen producten gevonden...
Sass and Belle, hippe etui's en leuke broodtrommels

Sass & Belle is een innovatief, hip en leuk Engels merk, vernoemd naar de 2 dochters van oprichter Richard. De twee vogeltjes in het logo vertegenwoordigen de meisjes en hun speels nieuwsgierige aard.

Sass & Belle heeft een breed scala van onweerstaanbaar ontwerpen die zowel groot als klein gelukkig maakt. 'De kleine dingen maken het leven mooi.' is ons motto. De motivatie van Sass & Belle is om prachtige producten te maken die een glimlach op gezichten van mensen brengt.

De collectie van Sass & Belle bestaat uit een breed scala aan woondecoratie voor jong en oud. Van broodtrommeltjes, etui's, boekensteunen, kussens, verlichting en koffers in tal van hippe thema's en vrolijke kleuren. Sass & Bell heeft super leuke producten voor zeer aantrekkelijke prijzen!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit