Uitleg matrassen:

 

Matras koudschuim:

 

Een heerlijk zacht koudschuim matras HR40 met een kerndikte van 14 cm. Het matras heeft 7 zones in waardoor het gewicht van je kindje goed verdeeld wordt zodat deze jaren mee gaat. Er zit een heerlijke zachte hoes omheen welke afritsbaar is zodat deze makkelijk gewassen kan worden.

HR-koudschuim is een non-allergeen, reukloos, niet toxisch, hoog-elastisch synthetisch schuim. Door dit hoog-elastische is sprake van zacht materiaal dat door de miljoenen microscopisch kleine celletjes op een spons lijkt. Koudschuim ventileert goed en voert vocht optimaal af.


Bovendien is HR-schuim schimmelwerend en bacterie-dodend. HR-schuim is comfortabeler dan het traditionele polyetherschuim en heeft een iets stuggere ligging dan latex

 

 

Matras bonellveren:

Ben je op zoek naar een matras dat jaren mee kan gaan? Dit matras is lekker dik, en heeft bonellveren afgedekt met polyether schuim aan 2 kanten. Het voordeel van binnenveringsmatrassen is dat deze de beste ventilerende eigenschappen hebben waardoor ze het meest geschikt zijn voor kindjes die het snel warm hebben of veel vocht verliezen. Op dit matras heeft jouw kleintje het nooit te warm door de optimale ventilatie en vochtregulatie, ze zijn het minst warmte-isolerend, het matras voelt heerlijk comfortabel aan.


Dit matras heeft een bonnell binnenvering van 200 veren per m2. De afdekking is 2x3 cm polyether. Dit geeft een optimale ondersteuning, doordat het matras stevig en elastisch is. De hardheid is SG25.

 

Het matras is voorzien van een luxe afritsbare hoes die wasbaar is op 60 graden.. een ongelukje is zo geen probleem!

 

MATRAS VOOR BEDLADE

Als je deze erbij zou willen hebben, stuur ons dan een mailtje en wij kunnen je voorzien met de prijzen.

In de grote lade zou ook een extra matras geplaatst kunnen worden, handig als er een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Mocht je toevallig nog een matras hebben liggen die erin past, let er dan op dat dit matras niet dikker is dan 16 cm dik en een lengte heeft van 190 x 80 cm. 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit