Superleuke puzzeltjes en stapelblokken voor veel plezier

Heerlijk puzzelen en spelen gaat zeker lukken met deze super leuke puzzels en stapelblokken!

pre-order dit product
PlanToys Dino puzzel
PlanToys
Dino puzzel
€19,99
Kids Concept
Houten puzzel auto's
€23,95
Kids Concept
Houten blokjes
€31,95
PlanToys
Sensory tumbling
€23,95
PlanToys
Stapelraket
€22,95
PlanToys
Balans boot
€22,95
PlanToys
40 bouwblokken pastel
€29,95
PlanToys
Stapeltoren
€14,95
PlanToys
Vormenspeelgoed pastel
€13,95
PlanToys
Stapelboom
€17,95
Kids Concept
Spelbaan
€42,95
Superleuke puzzeltjes en stapelblokken voor veel plezier

Één van de eerste dingen waar een kind mee gaat spelen zijn stapelblokken. Dit begint al bij de allerkleinsten met grote blokken die makkelijk vast te pakken zijn, dit breidt zich verder uit tot fijnere blokken in allerlei varianten. Verder wil je kleine natuurlijk leuk puzzelen en stapelen. Wij hebben super leuke puzzeltjes en stapelblokken, waar je kleine urenlang speelplezier van heeft. 

Leuke kinderpuzzels en stapelblokken voor kleine kinderen.

Wij hebben hele leuke kinderlegpuzzels online voor peuters en kleuters van de mooiste merken. Heerlijk puzzelen en spelen gaat zeker lukken met deze super leuke puzzels en stapelblokken! Wat dacht je van een super leerzame puzzel met mooie auto’s van Kids Concept. Het puzzeltje helpt ook nog eens met het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van je kleine. Of misschien de mooie stapelblokken van Done By Deere, gegarandeerd een mooie blikvanger voor in de kinderkamer die als gestapelde blokken een meetlat zijn. Super leuk en handig toch? Wij hebben nog veel meer leuke puzzeltjes, kijk maar snel in ons assortiment.  

Leuke puzzeltjes of stapelblokken online bestellen?

Bij ons vind je vast een leuk puzzeltje of een mooie set blokken in het assortiment. Wij hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook puzzeltjes en stapelblokken voor je kleine, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke puzzel voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Je kunt de puzzeltjes en blokken ook in onze winkel komen bekijken, vinden we heel erg leuk!:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit