speelgoedkisten

Ben je op zoek naar een speelgoedkist die ook nog eens mooi in je interieur past, dan is onze speelgoedkist echt iets voor jou!

speelgoedkisten

Ons aanbod met speelgoedkisten is groot en daarom is er altijd eentje naar jouw smaak!  Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige speelgoedkisten voor een zeer nette prijs.

De mooiste merken speelgoedboxen

Klein en Stoer biedt opberg kisten aan van onder andere Evenaar en ons eigen merk Klein en Stoer en pas nieuw in het assortiment de carrousels van in2wood. De kisten van Evenaar zijn gemaakt van gerecycled hout oftewel sloophout. Elke opbergkist is uniek, de kleuren kunnen dus iets verschillen van de foto. Niet getreurd, ook deze zijn ontzettend leuk,  het gerecyclede hout zorgt ook nog een voor een toffe stoere look! De mooie effen gekleurde steigerhouten speelgoedkisten van Klein en Stoer zijn in verschillende maten leverbaar.

Speelgoedkist van Klein en Stoer

Omdat de stevigheid en stabiliteit van een speelgoedkist van belang is, zijn alle kisten gemaakt van veilig splintervrij hout voorzien van een kindvriendelijk scharnier. Natuurlijk is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk speelgoed op kunt bergen in de speelgoedkist. Om je een duidelijk beeld te geven van het formaat van de opbergkist, staat bij iedere kist de afmetingen in de tekst weergegeven. Zo kun je direct zien of de speelgoedkist groot genoeg is. Alle speelgoedkisten worden compleet gemonteerd geleverd, zodat ze direct te gebruiken zijn, handig toch?

Speelgoedkist bestellen?

Bestel jouw stoere speelgoedkist of speelgoedbox voor in de baby/ kinderkamer vandaag nog en je hebt de mooiste items morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat jouw speelgoedkist dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best netjes toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in Roosendaal of Goes.
Keer hier terug voor lijstje '' Quit