In2wood Toy Carousel Opbergboxen

Mooie opbergboxen van in2wood, staat geweldig in de woonkamer of kinderkamer.

Filters
In2Wood
Carousel opbergbox 5
€789,00
In2Wood
Carousel opbergbox 4
€689,00
In2Wood
Carousel opbergbox 3
€589,00
In2wood Toy Carousel Opbergboxen

Mooie opbergsystemen met meerdere lades van in2wood! In2wood heeft heel slim nagedacht over een ideaal opbergsysteem voor de kinderkamer of in de gang. Langs een centrale as kunnen de 3 kisten 360 graden draaien. De bovenste kist heeft tevens een deksel waardoor als de kisten op 1 lijn zitten, alles netjes is af te sluiten en er geen speelgoed in zicht is.  

Houten opbergboxen

De kisten of laden zijn van berken multiplex gemaakt, het houtproduct waar in2wood graag mee werkt. Door het eenvoudige draaisysteem zijn de kisten makkelijk toegankelijk en wordt opruimen een feestje. De Toy Carousel heeft een stevige constructie en een basis van wit gelakt staal. 

In2wood collectie

De op het oog eenvoudige ontwerpen zijn goed doordacht. De kids collectie van In2wood is gestroomlijnd, kleurrijk en speels. De voorkeur voor het gebruik van multiplex, gecombineerd met kleurrijk staal of aluminium dat tot in de puntjes is afgewerkt, is in elk product terug te zien, het heeft het signatuur van In2wood.

Toy Carousel opbergboxen bestellen?

Bestel jouw favoriete opbergbox vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat de opbergbox dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best snel toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in Roosendaal of Goes. Vinden we heel leuk.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit