Sloophout speelgoedkisten

Deze kisten zijn gemaakt van gerecycled hout. Elke opbergkist is uniek dus de kleuren kunnen verschillen van de foto!! Het gerecyclede hout zorgt echt voor die stoere look!

Filters
Geen producten gevonden...
Sloophout speelgoedkisten

Op zoek naar een hippe en praktische opberger voor rondslingerend kinderspeelgoed? Dan zijn deze sloophouten speelgoedkisten wellicht iets voor jou! 

Sloophouten speelgoedkist

De kisten van Evenaar zijn gemaakt van gerecycled hout. Elke opbergkist is uniek dus de kleuren kunnen verschillen van de foto!! Het gerecyclede hout zorgt echt voor die stoere look! Deze opbergers passen zich makkelijk aan op uw interieur maar staan ook zeker leuk op de kinderkamer.

Snel en gemakkelijk berg je hier het speelgoed in op. Deze kisten zijn handgemaakt van sloophout, waarbij de houten planken zijn splintervrij gemaakt. 

Sloophouten Speelgoedkist bestellen?

Bestel jouw speelgoedkist of speelgoedbox van sloophout vandaag nog en je hebt de mooiste items morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat jouw sloophouten speelgoedkist dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best snel toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in Roosendaal of Goes. Vinden we ook heel gezellig:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit