Steigerhouten kisten in verschillende kleuren & formaat

Deze steigerhouten kisten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle kisten worden gemaakt van splintervrij hout en zijn geweldig om speelgoed in op te ruimen! :-)

Filters
Geen producten gevonden...
Steigerhouten kisten in verschillende kleuren & formaat

Op zoek naar een leuke opbergplek voor rondslingerend kinderspeelgoed? De steigerhouten kisten van Klein & Stoer zijn echt super handig en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Alle kisten worden gemaakt van splintervrij hout en zijn geweldig om speelgoed in op te ruimen!

Hippe handige steigerhouten opbergkisten

De kisten passen zich gemakkelijk aan op ieder interieur maar staat ook zeker leuk op de kinderkamer. Snel en gemakkelijk berg je hier het speelgoed in op met het gemakkelijke handvat. De kisten zijn dus handgemaakt van steigerhout.

Wat is steigerhout?

Steigerhout is een vuren houtsoort en is het hout van een naaldboom. De naaldboom is afkomstig uit Noordwest-Europa. Onze kisten splinteren niet, super fijn en veilig voor de kids. 

Steigerhouten Speelgoedkist bestellen?

Bestel jouw stoere steigerhouten speelgoedkist of speelgoedbox voor in de kinderkamer vandaag nog en je hebt de mooiste items morgen al in huis! Wanneer je namelijk voor 23.00 besteld, zorgen wij dat jouw speelgoedkist dezelfde dag nog wordt verstuurd. Best snel toch? Je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen in Roosendaal of Goes. Vinden we ook heel gezellig:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit