Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Stapelbed Loua 200 x 90cm van Little Dreamers
€2.099,95
Het bed Loua kan gecombineerd worden met de hoogslaper Loua, deze kan haaks onder het bed geplaatst worden zodat een stapelbed gevormd wordt, dit geeft een heel speels effect en meerdere hoekjes om een fijn plekje te creëren.
12 - 14 weken
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00 (België €75,00)
  Verzendkosten €4,95 (België €6,95) Uitgezonderd de speelgoedkisten
 • Breda, mijkenbroek 48
  Ophalen tot 18.00 mogelijk (kan niet met producten met een langere levertijd)
 • Snelle levering
  voor 23.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, zondag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Mooie stapelbed voor extra ruimte.

Het bed Loua kan gecombineerd worden met de hoogslaper Loua, deze kan haaks onder het bed geplaatst worden zodat een stapelbed gevormd wordt, dit geeft een heel speels effect en meerdere hoekjes om een fijn plekje te creëren. Wanneer een stapelbed niet meer nodig is kunnen de bedden weer los van elkaar gebruikt worden op een eigen kamer, dit biedt zo ook een duurzame oplossing wanneer je niet zeker weet of je tijdelijk klein behuisd bent.

- Een modulaire oplossing voor klein behuisde kinderkamers

- Een showrek om favoriete spulletjes een plekje te geven

- In Nederland met de hand gemaakt en geproduceerd

 

Het bed wordt gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex, het wordt uitvoerig geschuurd waardoor het glad aan voelt. Optioneel is dit bed te behandelen met een beschermende lak waardoor het bed makkelijker te reinigen is.

Bed Loua als hoogslaper vereist een plafondhoogte van tenminste 240 cm. Hoge bedden en hoogslapers zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar vanwege het risico op letsel bij vallen. De totale dikte van het matras mag maximaal 16 cm bedragen. Het matras komt dan niet boven de veiligheidsmarkering aan de binnenkant van het bed uit. Het is belangrijk geen haken of handgrepen in/op het bed te schroeven of touwen en riemen op te hangen waar kinderen tijdens het spelen in verstrikt kunnen raken.

Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, een matras wordt niet meegeleverd en is optioneel bij te bestellen. Het bed wordt gemaakt van FSC gekeurd Russisch berkentriplex, het wordt uitvoerig geschuurd waardoor het glad aan voelt.

Optioneel is dit bed te behandelen met een beschermende lak waardoor het bed makkelijker te reinigen is.

 • Merk: Little dreamers
 • Formaat hoogslaper: 204 x 94 x 170 cm
  Formaat eenpersoonsbed: 204 x 94 x 40 cm
 • Inclusief lattenbodem
 • Geleverd met een eenvoudige montagebegeleiding
 • Gratis bezorgd binnen Nederland en België
Keer hier terug voor lijstje '' Quit