Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sterk Bureau
€129,00 €89,00
Ook de allerkleinsten verdienen een mooi plekje om aan te spelen of te werken!
1-2 weken
Hippe spullen voor baby & kids‎ | Kleinenstoer.nl.
 • Gratis bezorgd boven €50,00.
  Verzendkosten €4,95, met uitzondering van de speelgoedkisten
 • Huizen, Edisonstraat 8
  Wil je het op komen halen? neem dan even contact met ons op via de chat of whatsapp.
 • Snelle levering
  voor 23.00 besteld (ma-vrij), dezelfde dag verzonden. In het weekend besteld, zondag verzonden. (mits het anders staat beschreven bij levertijd)
 • Gratis in termijnen betalen
  Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen voor bedragen boven de € 150,-. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Beschrijving

Ook de allerkleinsten verdienen een mooi plekje om aan te spelen of te werken. Bureau Sterk is een vriendelijk vormgegeven bureau met de ideale werkhoogte voor je peuter. Zo kunnen ze lekker puzzelen, een toren bouwen of een tekening maken. Het bureau heeft dichte, schuin oplopende zijkanten en een groot werkblad. Een ideaal formaat om een mooi plekje te geven in de woonkamer of de peuterkamer. Leuk om er 2 naast elkaar te zetten, of te combineren met de speelgoedkast Sterk. Deze hebben namelijk precies dezelfde vormgeving waardoor het een mooi setje vormt. Zo kan er worden gewerkt aan het bureau en kan het speelgoed mooi in de kast worden gezet. 

Afmeting:

100 x 55 x 45 cm (breedte x hoogte x diepte). Onder het blad zit een versterkingsbalkje, daaronder een hoogte van 44 cm. 

Materiaal:

Kindvriendelijke watergedragen lak op plaatmateriaal (mdf).

Prijs is exclusief levering. Het kan worden opgehaald in Woerden. Mocht het toch handiger zijn om het te bezorgen dan kunnen we het voor € 96,80 leveren.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit