Een cozy plekje voor de kleine

Een lekker plekje voor de kleine. De naam spreekt voor zich, de cozynests zijn heerlijk zacht, zo zal de baby die coziness van je buik niet hoeven missen.

Filters
Geen producten gevonden...
Een cozy plekje voor de kleine

Een lekker plekje voor de kleine. De naam spreekt voor zich, de cozynests van Done by Deer zijn heerlijk zacht, zo zal de baby die coziness van je buik niet hoeven missen. 

In Nederland zijn ze nog redelijk onbekend, maar in Scandinavië is een Cozy Nest (babynest) erg populair.
Een Cozy Nest zorgt voor een geborgen gevoel voor jouw kleine. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de box of kinderwagen. Het nest is zacht en smal, een geeft jouw kindje hierdoor een veilig gevoel, net zoals in de baarmoeder.

Verwen je kleine met een Cozynest

Je kunt de grootte van de Cozy Nest gemakkelijk aanpassen door te trekken aan de touwtjes om het nest kleiner te maken of juist zorgen voor een wat ruimere Cozy Nest. Uiteraard is dit een veilige en goedgekeurde sluiting. Plaats de Cozy Nest altijd op een vlakke ondergrond en verplaats het nooit als het kindje erin ligt.

Cozynest bestellen bij Klein en Stoer

Bestel je jouw fijne Cozy Nest vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je deze de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de cozynest voor kinderen binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zo kun je al onze babynestjes bewonderen. Leuk toch? Wij vinden in ieder geval van wel ;-)

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit