Hi!

Samen met Daan heb ik zes jaar de shop gerund! Zij heeft de moeilijke keuze genomen om van haar "kindje" afscheid te nemen. Nu heb ik Sjors (Georgine) sinds juli 2017 de shop overgenomen en ben met heel veel liefde alleen doorgegaan.


Inmiddels bestaat Klein & Stoer dus al geruime tijd en hebben we de leukste, hipste & nieuwste producten!
Ook kan je in de gezellige showroom terecht. Je kan hier onze collectie speelgoedkisten, meubels en stoere accessoires komen bekijken, bestellen en afhalen.

 

Maar wie is Sjors? ;-)

"in een notendop"

Ik ben een mama van twee kinderen (Jop & Max) en twee bonuskinderen (Noor & Tijn)! Een druk gezinnetje, maar erg leuk en wat ik voor geen goud zou willen missen. Samen met mijn vriend PJ runnen we het gezin maar helpt hij mij ook met Klein & Stoer, waar ik erg blij mee ben! Zelf hou ik (nog steeds) erg van feestjes en ben daarom ook veel in het "brabantse land" te vinden.


Wil je iets bekijken of afhalen, mail ons om een afspraak te maken!
Klein & Stoer /  Georgine Vlamings /  Sjors
info@kleinenstoer.nl

 

Vind je ons al leuk op facebook en instagram? Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends, speciale akties en nog veel meer...

Copyright 2017 klein en stoer - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »