Houten muziek instrumenten

Houten muziek instrumenten, speelgoed om muziek mee te maken.

Filters
Kids Concept
Trommel blauw
€24,95
Kids Concept
Xylofoon grijs
€20,95
Kids Concept
Gitaar rood
€29,50
Kids Concept
Xylofoon Aiden blauw
€29,50
Kids Concept
Gitaar wit
€29,50
Bloomingville
Xylofoon
€34,95
Bloomingville
Muziekinstrumenten
€44,95
Houten muziek instrumenten

Houten muziek instrumenten, speelgoed om muziek mee te maken. De allerleukste houten muziekinstrumenten vind je natuurlijk online bij Klein en Stoer. 

Muziekinstrumenten van Kids Concept

Wauw, wat zijn de houten muziekinstrumenten van Kids Concept toch ontzettend gaaf! Ze zijn niet alleen tof om te zien, maar zijn ook nog eens goed voor de hersen- en taalontwikkeling van je kindje. Een super leuk cadeautje voor je kleine, de eerste echte kennismaking met muziek. Alle kindjes worden natuurlijk blij van mooie geluidjes, vooral wanneer ze deze geluidjes zelf kunnen maken;-)

Eerste muziekinstrument van je kleine

Maak je kindje blij met de mooie klanken die de instrumenten maken en geniet van de lach op het gezichtje. Wat is het favoriete instrument van jouw kleine? Misschien wel de xylofoon, trommel of een stoere gitaar? Met de houten muziekinstrumenten in het assortiment van Klein en Stoer leer je je kindje geluiden onderscheiden.  

Houten muziekinstrumenten online bestellen?

Dat kan natuurlijk bij Klein en Stoer. De houten muziekinstrumenten zijn ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Wij hebben de leuke muziekinstrumenten van Kidsconcept op voorraad, hierdoor kunnen we super snel leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur houten speelgoed voor je kleintje? Dan versturen we de bestelling nog dezelfde dag, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Of kom gezellig eens langs om alles in het echt te bekijken! 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit