Tafeltjes voor verschillende gelegenheden.

Een tafel om aan te spelen of om aan te kleuren, genoeg mogelijkheden!

Filters
In2Wood
Kinderbureau wit
€489,00
In2Wood
Kinderbureau mint
€489,00
In2Wood
Kinderbureau blauw
€489,00
In2Wood
Kinderbureau roze
€489,00
In2Wood
Kinderbureau geel
€489,00
In2Wood
Kinderbureau groen
€489,00
In2Wood
Kinderbureau zwart
€489,00
In2Wood
Kinderbureau plus stoel wit
€640,00
ByAstrup
Tafelspiegel met lade
€44,95
ByAstrup
Kaptafel
€139,95
ByAstrup
Sieradenkistje
€39,95
Tafeltjes voor verschillende gelegenheden.

Superleuke tafeltjes van o.a. Roommate, Kidsdepot en Wool and Woodies en In2Wood. Supergoede kwaliteit en snel geleverd.

Kindertafels

Kinderen hebben het liefst een eigen plekje. Aan een eigen bureau of speeltafel kunnen ze lekker hun gang gaan. Een kindertafel kopen doe je natuurlijk bij Klein en Stoer. Zoek je een kindertafel voor in de kinderkamer? Bij Klein en Stoer vind je bovenal een selectie bijzondere kindertafels. De kindertafels die je op de website vindt, kunnen allemaal tegen een stootje. Je kind kan uren spelen, tekenen en verven, de kindertafel zal het niet begeven. Sterker nog, de kindertafel zal het interieur van de kinderkamer een boost geven.

Kinderbureau bestellen bij Klein en Stoer?

Klein en Stoer heeft kindertafels en kinderbureau's allemaal voorraad, tenzij anders vermeld bij het product. Hierdoor is het mogelijk om hem supersnel bij jou te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Super snel toch? Natuurlijk hebben wij ze ook in onze winkel. Kom gezellig eens langs om alles in het echt te bekijken! 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit