Auto, garage & voertuigen van hout van Plantoys en Kidsconcept

Supertof en mooi speelgoed van Plantoys en Kidsconcept, duurzaam en ecologisch verantwoord.

Filters
Janod
Magneetset raket
€19,95
Janod
Magneetset helikopter
€19,95
Kids Concept
Houten garage aiden
€105,00
PlanToys
Houten parkeergarage zwart
€59,95
PlanToys
Helikopter met piloot
€13,95
PlanToys
Houten taxi en politieauto
€10,95
PlanToys
Mini auto's (set van drie)
€10,95
PlanToys
Houten vrachtwagen
€10,95
PlanToys
Houten parkeergarage
€119,95
PlanToys
Houten hijskraan
€79,95
PlanToys
Piratenschip
€72,95
Kids Concept
Racebaan naturel-zwart
€36,95
Kids Concept
Houten speeltrein
€42,95
Auto, garage & voertuigen van hout van Plantoys en Kidsconcept

De speelgoed garage is nog steeds traditie in huis. En dat geldt vooral ook voor de jonge ouders. Op je ellebogen op de grond voor de speelgarage, samen met je peuter of kleuter. Dat is dubbelpret. De houten speelgoed garage is nog steeds grote favoriet.

Super veelzijdig auto garage speelgoed

Elke speelgoed parkeergarage in ons assortiment is van duurzame en veilige materialen (voornamelijk hout) gemaakt en spreken tot de verbeelding. Je kleine waant zich als echte auto monteur of  misschien wel als klant, maakt allemaal niet uit. Gegarandeerd veel speelplezier met de mooiste auto garages. Vooral de super mooie accessoires helpen je kleine daarbij: meerdere parkeerdekken voor autootjes, mooie hijskraan, helikopterlandingsplaats, wasserette, pompstation en wat dacht je van een reparatie ruimte. 

Creatieve en duurzame topmerken 

De ontwerpen van onze garages zijn zeer uitgebreid.Vast wel een leuk modelletje voor je kleine tussen te vinden. Van zo’n mooie en duurzame speelgoed garage heeft je kleine super lang plezier.  Super tof en mooi speelgoed van Plantoys en Kidsconcept, duurzaam en ecologisch verantwoord, dat wil jij toch ook voor je kleine? 

Houten speelgoed garages online bestellen?

Bij ons vind je vast een leuk speelgoed autogarage in het assortiment. Wij hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook mooie houten racebanen en autogarages, op voorraad in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke auto racebaan voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Je kunt de speelgoed garages ook in onze winkel komen bekijken, vinden we super leuk!:-)

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit