Studio Noos

Studio Noos heeft de mooiste, hippste en betaalbare mommy-bags.

Filters
Studio Noos
Ecru Teddy Changing Mat
€39,95
Studio Noos
Black Teddy Changing Mat
€39,95
Studio Noos
All Black Rib Mom Bag
€56,95
Studio Noos
Mini Chunky Rugtas Black
€39,95
Studio Noos
Mini Chunky Rugtas Ecru
€39,95
Studio Noos
Mini Chunky Rugtas Brown
€39,95
Studio Noos
Old White Rib Mom Bag
€46,95
Studio Noos

Studio Noos heeft prachtige, betaalbare, handgemaakte tassen die om elke kinderwagen past.  De tas heeft de vorm van een shopper en is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen dus voor ieder wat wils.

De mooiste, hippe en betaalbare mommy-bags.

Studio Noos is ontstaan uit liefde voor mode en miste zij een perfecte luiertas of mombag. Ze zijn gaan ontwerpen en zo kwamen zij op deze prachtige, betaalbare, handgemaakte tassen die om elke kinderwagen past.  De tas heeft de vorm van een shopper en is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen dus voor ieder wat wils. Aan je kinderwagen of als shopper, de tassen van Studio Noos zijn groot genoeg voor elk avontuur! Uiteraard is deze geweldige tas ook te gebruiken voor elke gelegenheid! 

Gebruik Studio Noos tassen

Ga je op pad met de kinderwagen? Dan kun je de tas gemakkelijk om de kinderwagen hangen. Deze tassen zijn speciaal gemaakt om aan de kinderwagen te hangen en hebben daarom extra grote hengsels. Uiteraard kun je deze handige, trendy tassen ook over je schouders hangen. De zachte stoffen van de tassen zijn aangenaam en maken dit daarom mogelijk. Daarnaast zorgen de stoffen, prints en kleuren van deze super functionele tassen er ook voor dat je er altijd representatief uitziet. Alle verschillende manieren hoe je de tas kunt gebruiken maken dat de tassen erg gebruiksvriendelijk zijn. Deze items maken jouw leven een stuk makkelijker!

Bestel je luiertas online


Heb je een toffe luiertas van Studio Noos gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan eenvoudig en snel op kleinenstoer.nl. Plaats je jouw bestelling voor 23:00 uur, dan verzenden wij jouw aankoop dezelfde dag nog. Dat betekent dat je er de volgende dag al plezier van hebt! 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit