Mooie en leuke lampen voor in de baby-kinderkamer

Licht de kinderkamer op met deze schattige lampen. Hanglampen en muurlampen beschikbaar in verschillende vormen en kleuren!

Filters
-31%
Atelier Pierre  Myboo Spokenjager
Atelier Pierre
Myboo Spokenjager
€44,95 €30,95
Roommate
Robot lamp pastel blauw
€64,00
Maison Cocon
Industriële lamp Zapp
€174,95
Maison Cocon
Industriële lamp Noor
€167,95
Maison Cocon
Industriële lamp Saar
€99,95
Maison Cocon
Staande lamp Octo
€30,95
Maison Cocon
Hanglamp Octo
€30,95
Mooie en leuke lampen voor in de baby-kinderkamer

Licht de kinderkamer op met deze schattige lampen merken, zoals Roommate, KidsDepot en nog zoveel meer. Hanglampen en muurlampen beschikbaar in verschillende vormen en kleuren!

Lampen op de kinderkamer

Er zijn allerlei lampen verkrijgbaar voor de kinderkamer bij Klein en Stoer. Op je babykamer en kinderkamer is het fijn om goede verlichting te hebben. Met een stoere metalen hanglamp, afgewerkt met houten details maak je een industriële kinderkamer af. Ook fragiele origami hanglampen, gemaakt van papier hebben wij voor je. In combinatie met een staande lamp en een fraaie bureaulamp of een hippe sfeerlamp, maak je het kamertje gezelliger. Voor de allerkleinsten hebben we nachtlampjes, voor een goede nachtrust en een veilig gevoel. 

Toffe kinderlampen

Iedere babykamer moet goede verlichting hebben zodat je genoeg licht hebt wanneer je je kindje verzorgd. In onze collectie vind je veel verschillende figuurlampen zoals mooie hippe botanische bladeren. Of wat dacht je van een mooie Nijntje lamp? Deze lampen zijn erg geschikt voor de babykamer door hun leuke en schattige ontwerpen en het gedimde licht dat ze afgeven. Doordat ze een zacht licht afgeven zijn ze ideaal wanneer je ’s nachts je kindje moet voeden. Genoeg keus en een leuke accessoires voor op het babykamertje. Bestel je de kinderverlichting op werkdagen voor 23:00 uur, dan heb je de lamp de volgende dag al in huis. Mits op voorraad natuurlijk. 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit