Magna-Tiles® zijn platte kunststof tegels met magnetische randen.

Filters
Magna-tiles
Clear Colors 100 stuks
€89,95
Magna-tiles
Downhill Duo 40st
€64,95
Magna-tiles
House 28 stuks
€49,95
Magna-tiles
Artic animals 25 stuks
€45,00
tijdelijk niet op voorraad
Magna-tiles Dasher 6pc
Magna-tiles
Dasher 6pc
€34,95
Magna-tiles
Clear Ice 16 stuks
€27,50
Magna-Tiles® zijn platte kunststof tegels met magnetische randen.

Super tof magnetische speelgoed van Magna-Tiles. Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt voor uren vol speelplezier. Het is een fantasierijk open einde spel, waardoor ze hun eigen dromen tot leven kunnen brengen.

Laat je kleine leren en ontwikkelen met Magna-Tiles

Met het educatieve speelgoed van Magna is het heel makkelijk om kindjes betrokken te houden! De producten van Manga bevatten allerlei magnetische vormen waarmee ze de mooiste bouwwerkjes kunnen maken. Deze vormpjes kunnen op heel veel verschillende manieren worden gebruikt. Hiermee kan de motoriek en verbeelding van je kindje(s) ontwikkelen. Met Magna-Tiles kan je kleine zich op veel verschillende gebieden ontwikkelen, zoals: tellen, kleuren herkennen, vormen ontdekken en ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Magna-Tiles biedt de volgende vormpjes in verschillende kleuren:

  • Kleine en grote vierkanten
  • Gelijkzijdige, gelijkbenige en rechte driehoeken
  • Rechthoeken, polygonen en prisma’s
  • Speciale stukken zoals chassis met wielen, deuren, spinners en glow-in-the-dark

STEM-goedgekeurd constructie speelgoed

De Magna Tiles zijn gemaakt van voedselveilig ABS-plastic dat BPA-vrij is en geen latex of ftalaten bevat. Ze zijn ook duurzaam genoeg om jarenlang fantasierijke creativiteit te weerstaan, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

Super sterk en ontzettend duurzaam

De magnetische blokken, die bestaan ​​uit stevig plastic en sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels, zijn gelast om jarenlang mee te gaan. Zo zijn de Magna-Tiles ontzettend duurzaam! De kleuren zijn levendig, zeer helder en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken. De Magna-Tiles hebben een opvallende gelijkenis met glas-in-lood en zijn volledig doorschijnend, met levendige kleuren die na verloop van tijd niet vervagen of mistig worden.

Open einde spel

Magna-Tiles biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het is de bedoeling om kinderen vrij te laten spelen met materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in heldere kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Magna Tiles!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit