Superleuke muurstickers voor in de kinderkamer

Stickers voor op de muur die makkelijk erop te plakken zijn en makkelijk om eraf te halen. Een echte finishing-touch voor je kinderkamer!

Filters
Superleuke muurstickers voor in de kinderkamer

Geweldige muurstickers van Fiep Westendorp & Nijntje van het merk Kek Amsterdam. Of wat vind je van de supermooie muurstickers van Lilipinso of de huisjes van Klein & Stoer? Met deze vrolijke muurstickers kleed je in no-time de kinderkamer aan. Een muur in de kinderkamer of babykamer is zo opgevrolijkt met deze collectie muurstickers.

Mooie wandstickers 

Mooie wandstickers om elke kinderkamer snel een nieuwe look te geven! Met een muursticker geef je een kinderkamer gemakkelijk en snel een nieuwe uitstraling. Ook voor de babykamer hebben wij hele leuke muurstickers, zoals een mooie muursticker boom. Met een klein beetje creativiteit en een mooie set muurstickers krijg je al een heel mooi resultaat. De prachtige muurstickers voor de kinderkamer van Chispum, Lilipinso of wat dacht je van onze mooie eigen Klein en Stoer muurstickers? Ze zijn een lust voor het oog. 

Muursticker voor de babykamer of kinderkamer?

Heb je een kleintje op komst en wil je de mooiste babykamer voor je kindje maken? Of is de kinderkamer wellicht toe aan een make-over? Dan zijn muurstickers een ideale oplossing. Met muurstickers creëer je snel een totaal nieuwe look op een babykamer of kinderkamer. Bestel je muurstickers voor 23:00 uur en je hebt ze morgen al in huis. 

Herbruikbare muurstickers van Stickstay.

Nieuw in ons assortiment zijn de herbruikbare muurstickers van stickstay. Deze zijn alleen al geweldig hoe ze eruit zien, maar helemaal omdat je ze zonder plakresten van de muur af kan halen. En deze weer ergens anders kan plakken op de muur. Welke is jouw favoriet?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit