Supertoffe kettingen, armbanden en verjaardagskroontjes.

Een klein feestje om je nek, hoofd en arm ;-)! Gave kettingen en armbanden met heel veel verschillende dieren. 

Supertoffe kettingen, armbanden en verjaardagskroontjes.

Een klein feestje om je nek, hoofd en arm ;-)! Gave kettingen en armbanden met heel veel verschillende dieren. Klein en Stoer heel veel super leuke en handige sierraden, ook nog superhandig voor dagjes uit of op vakantie met de mogelijkheid toevoeging telefoonnummer of naam.

Leuk assortiment kinder sieraden en accessoires

Ook hebben wij de kroontjes van Luvjou. Luvjoe maakt super leuke, lieve, stoere en vrolijke verjaardagskroontjes voor jarige Jobjes en Jetjes van iedere leeftijd! ! Met een kroontje van Luvjoe voelt jouw kindje zich echt jarig en maak je het feestje helemaal af.

Leuke kettingen, armbanden of kroontjes bestellen bij Klein en Stoer?

Bij Klein en Stoer vind je lieve, leuke en stoere kettingen, armbanden  en verjaardagskroontjes voor je kleine. We hebben een groot assortiment waar je sowieso wat leuks kunt vinden. Klein en Stoer heeft alle kinder accessoires op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een gave kinderketting? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Super fijn toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit