Handige en mooie verzorgingstassen van Studio Noos en Done by Deer

Deze tassen van Done by Deer & Studio Noos zijn superhandig om noodzakelijk dingen mee te nemen. De tassen zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens stylish uit!

Filters
Studio Noos
Pink cloud bag
€49,95
Studio Noos
Botanical bag
€49,95
Studio Noos
Sunflowers bag (limited edition)
€49,95
Studio Noos
Denim bag
€49,95
Studio Noos
Canary rib bag
€49,95
Studio Noos
Orange rib bag
€49,95
Studio Noos
Old white rib bag
€49,95
Handige en mooie verzorgingstassen van Studio Noos en Done by Deer

Ben je op zoek naar een trendy & fashionable, duurzame, klassieke of juíst sportieve luiertas? Als moeder of vader heb je al genoeg om aan te denken, een verzorgingstas waarbij je in een handomdraai alle benodigdheden voor je baby of peuter bij de hand hebt, hoeft in ieder geval geen zorg te zijn, indien je kiest voor een verzorgingstas van Kidzroom. Bij het ontwerp van de verschillende collecties is, door de stylistes van Kidzroom, rekening gehouden met de wensen van (toekomstige) ouders, zonder in te leveren op stijl. Ieder seizoen gaan zij namelijk vol passie en overgave op zoek naar de nieuwste en mooiste prints en stijlen. Het resultaat zijn een aantal uiteenlopende, stijlvolle collecties met originele en mooie verzorgingstassen, passend bij iedere outfit en bovendien zeer ruim. Door de keuze van de ontwerp,- en productie afdeling voor duurzaam en stevig materiaal zijn de verzorgingstassen van Done by Deer  zeer sterk en kunnen ze tegen een stootje. De luiertassen zijn bovendien uitgevoerd met een waterafstotende binnenvoering en bieden diverse opbergvakjes voor flesjes, spenen, knuffels en alle andere essentials voor onderweg. Ze hebben een verstelbare schouderband, dus of je de tas over de schouder, of over je buggy wilt hangen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De tassen zijn bovendien voorzien van een bijpassend omkleedmatje, zo ga je altijd en overal in stijl. Ideaal voor future mama’s en papa’s. Mocht je ‘uit de luiers’ zijn, dan zijn de verzorgingstassen van Kidzroom nog altijd uitermate geschikt om te gebruiken als hand,- of schoudertas!

 

De tassen van Studio Noos zijn helemaal trendy op dit moment, heerlijk groot waarin al de spullen mee kunnen ;-) Van teddy naar rib, allemaal mooie stoffen.

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit