Witlof for kids beddengoed, supermooi en aan het voeteneind elastiek in de hoeken.

De producten van Witlof for Kids hebben aan één kant, het voeteneinde, elastiek in de hoeken waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past.

Filters
Witlof for kids
Hoeslaken beleaf warm grey (70x150cm)
€31,95
Witlof for kids
Hoeslaken Beleaf Sage Green (70x150cm)
€31,95
Witlof for kids
Tuck-Inn ledikantdeken Ombre warm grey
€69,95
Witlof for kids
Tuck-Inn ledikantlaken wit
€31,50
Witlof for kids
Tuck-Inn ledikantlaken offwhite
€31,50
Witlof for kids
Ledikanthoeslaken offwhite (60x120cm)
€25,95
Witlof for kids beddengoed, supermooi en aan het voeteneind elastiek in de hoeken.

Jij wil toch ook het allerbeste en allermooiste voor je kindje? Worstel je om de perfecte balans te vinden tussen gezin, carrière en tijd voor jezelf? Dan zijn de producten van Witlof for Kids echt iets voor jou.

Innovatief en hip

Witlof for Kids heeft het unieke Tuck-Inn® systeem bedacht en heeft dit als enige. Super handig! De producten van Witlof for Kids hebben aan één kant, het voeteneinde, elastiek in de hoeken ( Tuck-Inn® systeem ) waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Hierdoor maak je een babybedje snel en eenvoudig op en het belangrijkste is dat door dit unieke systeem zelfs onrustige slabbertjes het dekentje / lakentje niet los kunnen trappelen!

Materialen vrij van schadelijke stoffen

De huid van kinderen is nog kwetsbaar omdat deze nog niet helemaal ontwikkeld is. Om hun gevoelige huid te beschermen tegen allergieën en irritaties, maakt Witlof for Kids uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen). Daarbij streeft Witlof for Kids met de productie en verpakkingen naar een minimale belasting voor het milieu. 

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit