Leerzame schoolplaten die dubbelzijdig zijn bedrukt!

Onmisbaar in de baby- en kinderkamer zijn de schoolplaten van vroeger.  Leer alles over The Big Five, Pooldieren, Haaien, Dino's, Werktuigen, Auto's, Bosdieren en leer ook nog even het alfabet!

Filters
Little and Pure
Schoolplaat pooldieren
€24,95
Little and Pure
Schoolplaat planeten
€24,95
Little and Pure
Schoolplaat wilde dieren tropics groen
€24,95
Leerzame schoolplaten die dubbelzijdig zijn bedrukt!

Onmisbaar in de baby- en kinderkamer zijn de schoolplaten van vroeger.  Leer alles over The Big Five, Pooldieren, Haaien, Dino's, Werktuigen, Auto's, Bosdieren en leer ook nog even het alfabet! Prachtig in de kinderkamers. Of gewoon in de woonkamer / speelhoek natuurlijk. Een eye catcher en doordat ze dubbelzijdig zijn kun je lekker vaak wisselen voor een nieuwe look in de kamer. 

Schoolplaten voor in de kinderkamer

Wie kent ze niet van vroeger? De uitstraling van vroeger, met de hoge kwaliteit van vandaag. Super leuk voor aan de muur van de kinderkamer. Wij hebben prenten van vroeger en hele hippe prenten. Een ouderwetse landkaart van Nederland op een textielen schoolposter of de alom bekende illustraties van Fiep Westendorp en Pimpelmees op een schoolplaat. Leerzame schoolplaten die erg leuk staan in de babykamer of kinderkamer.

Decoreer met de mooiste schoolplaten

Schoolposters van Little and Pure zijn niet alleen maar leuk in de babykamer of kinderkamer maar denk ook eens aan de kinderspeelhoek of boven een bureautje in de huiskamer of de studeerkamer. Alle praatplaten zijn 50x70 cm groot en voorzien van twee ronde houten latten. Aan de bovenzijde zit een koord waarmee de schoolplaat kan worden opgehangen, en rol je de schoolplaat weer op dan zet je deze vast met het lint wat aan de lat is bevestigd. De schoolposter bevat aan beide zijdes een illustratie.

Schoolplaten bestellen bij Klein en Stoer?

Heb je een toffe schoolposter gevonden? Super leuk! Bestel je de schoolplaat op werkdagen voor 23:00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Bedenk maar snel waar je de poster gaat hangen:)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit