De mooiste poppen met de prachtigste poppenkleding

Filters
Minikane & Paola Reina
Zwembroek voor poppen
€19,95
Minikane & Paola Reina
Jurkje groen voor poppen
€21,95
De mooiste poppen met de prachtigste poppenkleding

Paola Reina, de mooiste poppen gemaakt in Spanje

De poppen uit Spanje van Paola Reina zijn volledig met de hand gemaakt. De kinderpoppen zijn met veel liefde gemaakt van de beste materialen uit Europa en daardoor de beste kwaliteit hebben.
De kwaliteit van de Paola Reina poppen zijn dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingers, weelderige haren en prachtige wimpers. Een pop die lijkt op een échte baby: Inclusief baby vetjes. Heerlijk! Ook op deze wordt je op slag verliefd.

De vinyl poppen voelen zacht aan. En wat het helemaal bijzonder maakt is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur. Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken.

MINIKANE VOOR DE LEUKSTE POPPENKLEDING


Minikane is een Frans merk dat supermooie kleding en accessoires voor de poppen van Paola Reina ontwikkeld. De meest prachtige kleuren en stoffen zorgen ervoor dat de kinderpop er geweldig uitziet.Het wordt moeilijk kiezen tussen al dat moois bij Klein en Stoer.

 

Wil je deze prachtige poppen in huis?

Bestel dan voor 23.00 en je hebt het de volgende dag in huis. Klein en stoer zorgt ervoor dat het snel wordt geleverd. Bestel je op zondag dan heb je het maandag al in huis ;-)

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit