De allerleukste rugzakken voor je kind!

Op vakantie, een dagje uit of naar school, de kinderrugzakken zijn ideaal om spulletjes in te vervoeren en het mooiste is dat de kleinsten de rugzakken en tassen ook nog eens met alle liefde en plezier zelf zullen willen dragen.

Filters
Trixie
Rugzak mini Mr. Lion
€29,95
Trixie
Rugzak Mrs. Hedgehog
€39,95
Trixie
Rugzak Mr. Raccoon
€39,95
Trixie
Gymtas Mr. Polar Bear
€19,95
Trixie
Gymtas Mr. Fox
€19,95
Trixie
Gymtas Mr. Lion
€19,95
Trixie
Rugzak Mrs. Giraffe
€39,95
Trixie
Rugzak Mr. Alpaca
€39,95
Trixie
Rugzak mini Mrs. Giraffe
€29,95
Trixie
Rugzak mini Mr. Alpaca
€29,95
Trixie
Rugzak mini Mr. Tiger
€29,95
Trixie
Rugzak mini Mr. Dino
€29,95
Trixie
Gymtas Mrs. Elephant
€19,95
Trixie
Gymtas Mrs. Rabbit
€19,95
Trixie
Gymtas Mr. Monkey
€19,95
Trixie
Rugzak mini Mrs. Mouse
€29,95
Trixie
Rugzak mini Mr. Owl
€29,95
Trixie
Rugzak Mrs. Mouse
€39,95
Trixie
Rugzak Mr. Penguin
€39,95
Trixie
Rugzak Mr. Owl
€39,95
Trixie
Rugzak mini Mr. Fox
€29,95
Trixie
Rugzak Mr. Hippo
€39,95
De allerleukste rugzakken voor je kind!

Op vakantie, een dagje uit of naar school, de kinderrugzakken zijn ideaal om spulletjes in te vervoeren en het mooiste is dat de kleinsten de rugzakken en tassen ook nog eens met alle liefde en plezier zelf zullen willen dragen. Door de verlengde labels zullen peuters bovendien al snel zelf de rits kunnen gebruiken en de gefoamde schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort. De rugzakken hebben een groot binnenvak met ritssluiting waar lekker veel in kan en een handig buitenvak met ritssluiting. Dat maakt de kans op verlies van de dierbare spulletjes een stuk kleiner.

Eerste kinderrugzak: een mooie herinnering

Als er iets is wat kinderen niet snel vergeten, dan is dat wel hun eerste rugzak. De rugzak die vol trots werd meegenomen naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Naarmate kindjes wat ouder worden, verslijten ze nog wel een aantal rugtassen. De kleine kinderrugzak wordt ingewisseld door een groter exemplaar waar ook schoolboeken goed in passen. Hoe dan ook, een kinderrugzak is ideaal om je kinderen zelf hun spullen mee te laten nemen. Zoals hun favoriete knuffel, speelgoed, een lunchpakketje en misschien zelfs een schoon en droog setje kleren. Je zult zien dat wanneer kinderen hun eigen mooie rugzak hebben, ze minder snel dingen vergeten en kwijtraken. 

De mooiste merken kindertassen 

Wij hebben een ruim assortiements aan kinder rugzakken, Wat dacht je van de mooie dierentassen van Trixie? Zo heb je bijvoorbeeld een mooie flamigo tas of een leeuwentas, super leuk natuurlijk. Wij hebben ook handige gymtasjes van Sticky Lemon,  Studio ditte en Roommate. Of laat je kindje stralen met een stoere rugzak van Kidzroom, met toffe prints. Kortom, genoeg keuze om een leuke tas voor je kleine te scoren.

Kinderrugzak kopen bij Kleinenstoer.nl?

Ben je van plan een kinderrugzak te kopen? Verdiep je dan eerst goed in het formaat. Een klein kind met een veel te grote rugzak draagt natuurlijk niet fijn. Natuurlijk ligt het er ook aan wat je kind iedere dag mee wilt of moet nemen en waarvoor de rugzak gebruikt gaat worden. Bestel je kinderrugtas vandaag nog voor 23.00 uur, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de rugzakken binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook  onze kindertasjes in onze showroom bekijken, vinden we heel leuk.Keer hier terug voor lijstje '' Quit