Supertoffe kettingen en armbanden met dieren!

Een klein feestje om je nek! Gave kettingen en armbanden met dieren.....En ook nog superhandig voor dagjes uit of op vakantie met de mogelijkheid toevoeging telefoonnummer.

Filters
Supertoffe kettingen en armbanden met dieren!

Een klein feestje om je nek!

Gave kettingen en armbanden met dieren.....En ook nog superhandig voor dagjes uit of op vakantie met de mogelijkheid toevoeging telefoonnummer.

Feest-Beest kids is een nieuw Nederlands merk dat super leuke kinderaccessoires heeft. Feestbeesten, geluksvogels, kattebelletjes en kanjertijgers zijn kleurrijke kettingen voor hippe meisjes en jongens. Ook vrolijke (naam)armbandjes mogen niet in de collectie ontbreken.

De kettingen en armbandjes worden gemaakt van elastisch draad waardoor ze makkelijk om te doen zijn. Ook is het te verstellen in de gewenste lengte door middel van een knoopje.

 

Alle dieren die gebruikt worden zijn van het bekende merk ‘Schleich’. Dit is kwalitatief hoogwaardig materiaal. De prachtige dieren worden natuurgetrouw nagemaakt en met de hand geschilderd. Olifanten, tijgers, hertjes, eenhoorns, dinosaurussen en andere feestbeesten zijn aan de kettingen gemaakt. In combinatie met de kleurrijke houten, acryl en glaskralen zijn de dierenkettingen het een echte feestje voor elke outfit!

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit