Cadeaubonnen en Giftsets

Verras iemand met een cadeaubon of een mooie giftset! Leuk om te geven voor een babyshower of als kraamkado! Met ons ruime assortiment aan zit de ideale optie er altijd tussen.

Cadeaubonnen en Giftsets

Giftsets

Wij hebben de leukste giftsets voor de babyshower of als kraamkado. Mooi ingepakt, leuk om te geven of om rechtstreeks op te sturen! Bij de opmerkingen kun je aangeven voor wie en van wie het te gekke cadeautje komt, super handig toch? De verschillende giftsets in een mooie verpakking voor het perfecte kraamcadeau!

Cadeaubonnen

Misschien niet het origineelste idee, maar een cadeaubon wordt door iedere (aanstaande) moeder met open armen ontvangen. Een cadeaubon is perfect als cadeau voor de babyshower, verjaardag of als kraamcadeau.

De cadeaubon van Klein & Stoer zit in een mooie verpakking voor het perfecte cadeautje! Cadeaubonnen zijn dé manier om iemand een leuk en persoonlijk cadeau te geven! Je zit dus altijd goed :D

Een cadeaubon of giftset bestellen?

Bestel vandaag nog vóór 23.00 uur, dan heb je het waarschijnlijk morgen al in huis (behalve in het weekend dan).  Je kunt je cadeautje ook meteen naar de gelukkige ontvanger opsturen, zet bij de opmerkingen dan voor wie het is, maar nog belangrijker VAN wie. Dan zorgen wij dat het vrolijk ingepakt wordt opgestuurd. Je kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, vinden we heel gezellig!Keer hier terug voor lijstje '' Quit