iDEAL

is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de consument vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

 

MasterCard en Visa

 

Bancontact

Voor onze belgische klanten de online betaalmethode.

 

PayPal


Veilig! Je gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie Betalen met PayPal. Volg verder de instructies van de PayPal internetkassa. Meer weten over PayPal? Kijk hier op de website van PayPal.

- voor de Belgische consumenten is het mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in een vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan vervolgens de betaling voltooid worden.

Webshop giftcard/ gift4ukkies 

Ga naar de betaalomgeving en kies de betaalmethode giftcard. Daar kan je de code invullen die op je kaart staat ;-) Het eventuele overig bedrag kan betaald worden dmv ideal.

 

Afterpay

Nederlandse en Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van de achteraf betaal optie via Afterpay. Dit gaat vanaf een bedrag vanaf €20,00 tot maximaal €250,00

Wij bieden je de mogelijkheid van achteraf betalen, geheel kosteloos!

Zo gemakkelijk is het: je bestelt online, wij leveren het product en AfterPay stuurt je achteraf een betaaloverzicht. Je betaalt dan veilig achteraf door middel van telebankieren of via de betaalbutton in de digitale (email) factuur. Kies zelf wannéér je betaalt! Veilig en vertrouwd.

Met AfterPay hoef je niet langer het volledige aankoopbedrag vooruit te betalen. Ook hoef je geen creditcard gegevens in te voeren of een banktoken te gebruiken als je aan het online winkelen bent. Het product wordt gewoon geleverd en AfterPay biedt je vervolgens een betaaltermijn van maar liefst 14 dagen! Dit geeft de keuze om te betalen op het moment dat het beste bij jou uitkomt. Handig wanneer je bijvoorbeeld elders bent en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand hebt.

Deze betaalmogelijkheid is mogelijk voor zowel Nederlandse als voor Belgische klanten.

Kortom, kies voor zekerheid en kies voor betalen achteraf. Houdt uiteraard wel rekening met de voorwaarden, indien je niet kunt betalen met AfterPay als betaalmogelijkheid, neem dan contact met ze op. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00 op het nummer 020-7230270 (lokaal tarief) of via de mail.

 

IN3 GESPREID BETALEN ZONDER RENTE!

Betaal gemakkelijk in termijnen met 0% rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van In3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

1/3 betaal je meteen, na 30 dagen weer 1/3 en na 60 dagen de overige 1/3

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: payin3.nl. In3 is momenteel enkel nog beschikbaar voor Nederlandse consumenten.

 

 

 

Apple pay

Betaal online met je apple pay account, super makkelijk en snel

 

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit