Superleuke accessoires om de kinderkamer mee op te fleuren

Fleur de kinderkamer op met deze prachtige vlaggetjes, dreamcathers & slingers. Een mooie eye-catcher. :-)

Filters
Roommate
Vlaggetjes vlieger pastel
€26,95
KidsDepot
Muurhanger moya bruin
€14,95
KidsDepot
Muurhanger moya lila
€14,95
KidsDepot
Muurhanger moya blauw
€14,95
Kids Concept
Mobiel groen
€19,95
Roommate
Sea life mobiel
€39,95
Superleuke accessoires om de kinderkamer mee op te fleuren

Fleur de kinderkamer op met deze prachtige vlaggetjes, dreamcathers & slingers van Roommate. Een mooie hippe eye-catcher.

vilten hangers en slingers

Wij hebben superleuke accessoires om de kinderkamer mee op te fleuren. Breng in een handomdraai extra sfeer in de babykamer en kinderkamer met de vilten hangers en slingers van Klein en Stoer. Je hangt ze bijvoorbeeld aan de kast, een decoratieve tak, onder een plankje boven de commode of aan de muur bij het bedje.

Iedere dag een feestje

De mooiste wanddecoratie voor de kinder- of babykamer, shop je bij De Kleinenstoer! Wees origineel: niets is zo feestelijk als een slinger (in stof of papier) om de kamer op te vrolijken, zo lijkt elke dag wel een feestje! De mooiste slingers en vlaggenlijnen vind je vast bij ons in de collectie. 

Kinderkamer accessoires 

Nog meer wanddecoratie? Denk spiegels, groeimeters, dromenvangers, wandplankjes, ... en zoveel meer om helemaal los te gaan als designer in de kinderkamer. Kleine tip: laat de kids mee kiezen. Zo voelen ze zich meteen thuis in hun kamertje. Bekijk onze gehele collectie hier op de site. Bestel je voor 23:00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis. Super fijn toch?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit