Superleuke poppenhuizen met meubeltjes

Toffe poppenhuizen met meubeltjes en accessoires om mee te spelen!

Filters
PlanToys
Victoriaans poppenhuis
€367,95
Kids Concept
Poppenhuis
€99,95
ByAstrup
Commode
€99,95
Superleuke poppenhuizen met meubeltjes

Eindeloos speelplezier voor je kind? Met een houten poppenhuis zal je dochter, of zoon, zich super lang kunnen vermaken. Een cadeau waar je punten mee scoort! Voor houten speelgoed en voor alles wat met kinderkamers te maken heeft, kun je terecht bij Klein en Stoer. 

Mooi houten poppenhuis

Wie herinnert zich niet de prachtige houten poppenhuizen waarmee generaties kinderen zich hebben vermaakt. Er zijn zelfs musea ingericht waar je eeuwenoude houten poppenhuizen kunt bezichtigen. Een blijvertje dus, zo’n poppenhuis hout. Wij hebben meerdere super mooie exemplaren van Plantoys in onze collectie. Door het bijzondere design is het een echte blikvanger. Heel anders dan de bijna standaard houten poppenhuizen met een rood dak en houtkleurige muren. 

Bijpassende Poppenhuis meubels

Bij voorkeur dient een houten poppenhuis sterk en stevig te zijn. Niet teveel kleine poespas erin, want die zijn voor kinderen vanaf een jaar of vier lastig beet te pakken. Poppenhuis meubels van hout passen het beste bij de naturelle uitstraling van dit speelgoed. Al deze accessoires nodigen uit om er lekker mee te gaan spelen. Hele verhalen worden verzonnen om de poppen in het houten poppenhuis tot leven te laten komen. Fantasie met een hoog sprookjesgehalte ontstaat vanuit het niets..

Poppenhuis online bestellen?

De uitgebreide collectie op de website van Klein en Stoer nodigt je vast en zeker uit om iets moois aan te schaffen. Als je hier iets op werkdagen bestelt, mag je ervan uitgaan dat het - mits op voorraad - binnen 24 uur bij je thuis bezorgd wordt. Handzaam verpakt en supersnel geleverd. Poppenhuizen komen het beste tot hun recht wanneer je ze van alle kanten kunt bezichtigen en even kunt aanraken. Geen probleem, kom gezellig bij ons langs in Roosendaal. Jij meet en voelt, wij geven je advies en een kopje koffie. Vinden we super gezelligKeer hier terug voor lijstje '' Quit