Hippe Speenkoorden

De speenkoorden van Trixie en Bibs zijn enorm handig, omdat je deze kunt bevestigen aan de kleding waardoor het speentje niet meer op de grond valt.

Filters
Hippe Speenkoorden

Raak nooit meer speentjes kwijt van je kind met deze leuke koorden. Een speenkoord is een hippe baby accessoire voor kleine meisjes én jongens die je aan de speen kan bevestigen door middel van een clip. Deze clip maak je vast aan de kleding van je kleine waardoor deze niet kwijt kan raken als je thuis of onderweg bent.

Super handige speenkoorden

Raakt je baby regelmatig zijn speentje kwijt dan zijn de speenkoorden hiervoor superhandig. Klik de clip vast aan de kleding van je kindje. Dus geen zoektochten meer naar waar de speen gebleven is. Daarom is het ook een leuke cadeau om weg te geven. Je hebt dan een uniek en persoonlijk cadeau! De koorden voor je tut van Trixie zijn er in meerdere kleuren. De speenkoorden zijn BPA vrij en er worden er onbehandelde beukenhouten kralen verwerkt. Superhandig en veilig, zo je kun je er natuurlijk niet meer zonder ;-) 

Speenkoord of speenketting bij Kleinenstoer.nl

Klein en Stoer heeft alle speenkoorden op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur zo’n gave speenketting? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestellen maar.. :-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit