Wild and Soft

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert.

Filters
Wild and Soft
Kapstok dierenkop leeuw
€35,95
Wild and Soft
Kapstok dierenkop tijger
€35,95
Wild and Soft
Kapstok nijntje
€35,95
Wild and Soft
Dierenkop lama
€61,50
Wild and Soft

De pluche dierenkoppen zijn van Belgisch ontwerp en vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen ze het dierenrijk het interieur binnen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

Zachte accessoires voor iedereen

De WILD & SOFT items zijn ontworpen voor de allerkleinsten, maar zijn ook zo stijlvol dat volwassenen hier ook heel blij van worden;-) De vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren en passen daarmee vrijwel in elk interieur. Daarnaast wordt de collectie ook nog eens regelmatig aangevuld met nieuwe modelletjes. Super leuk dus.

Wild & Soft Foundation

Wild and Soft geeft om de planeet en het dierenrijk. Daarom hebben ze de Wild and Soft stichting opgericht. Deze stichting ondersteunt 2 natuuropvangcentra's: opvangcentra De Zonnegloed in België en het Cikananga opvangcentra in Indonesië. Ze hebben voor Indonesië gekozen omdat in dit land de Wild en Soft items tot leven komen. In deze 2 centra krijgen verwaarloosde dieren professionele zorg die ze nodig hebben om te revalideren. 

Wild & Soft items bestellen?

Heb je een toffe dierenkop van Wild & Soft gevonden en wil je er super snel van genieten? Bestel deze dan eenvoudig en snel op kleinenstoer.nl. Plaats je jouw bestelling namelijk voor 23:00 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Dat betekent dat je er de volgende dag al plezier van hebt! 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit