Complete inspiratie thema kamers van Kleinenstoer.

Een hele set voor de kinderkamer nodig? Dat moet lukken met deze prachtige sets van Childhome. Of kijk bij de thema's om verschillende inspiratie op te doen.

Complete inspiratie thema kamers van Kleinenstoer.

Een hele set voor de kinderkamer nodig? Dat moet lukken met deze prachtige sets van Childhome. Kies tussen Paris Oak of Retro Rio. Of kijk bij de thema's om verschillende inspiratie op te doen.

Babykamer praktische tips 

Bij een babykamer kopen komt veel kijken. Dit is namelijk vaak lastiger dan je denkt. Als je een babykamer koopt dan zijn er een aantal praktische punten waar je op kunt letten. Denk hierbij aan:

  • De hoogte van commode
  • Een verstelbare bodem is erg handig
  • De maximale ruimte tussen de spijlen mag maximaal 6,5cm zijn
  • De bodem moet minimaal 60cm hoog zijn
  • Alle meubels in de kinderkamer moeten voldoen aan de EN1130:2001 norm

Alle baby slaapkamers van Klein en Stoer voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Zo weet je zeker dat je nieuwe babykamer voldoet aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor in de babykamer van commode en tot wiegje.

Babykamer bestellen?

Bestel je vandaag nog vóór 23.00 uur een mooie babykamer, dan heb je de producten morgen al in huis (behalve in het weekend dan). Je kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken, vinden we super gezellig!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit