Speelgoed: Playtime voor de kleine

Op zoek naar hippe en schattige knuffels of stoere houten speelgoed? Ook dan ben je bij Klein en Stoer aan het juiste adres!

Speelgoed: Playtime voor de kleine

Wij hebben een grote en vooral unieke collectie, vol met toffe knuffels, poppenhuizen, speelkleden, kinderkeukens, stoffen poppen, houten speelgoed en nog veel meer items, zoals de te gekke schommelpaarden van Kids Concept.

Toffe merken van speelgoed en knuffels voor jouw kleine

In ons assortiment vind je items terug van gerenommeerde kinder merken. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan prachtige knuffels en stoffen poppen van Jellycat en Childhome, de fairtrade stoffen Bonikka poppen, prachtige zachte Nijntje miffy knuffelkonijnen.

Behalve diverse knuffels heeft Klein en Stoer natuurlijk ook nog talloze andere speelgoedartikelen en spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan prachtige houten race auto's en garage’s van PlanToys, zij hebben ook bijzonder mooie houten poppenhuizen. Daarnaast hebben wij ook nog hele gave houten dieren van Kidsboetiek. Wij houden van het prachtige houten speelgoed, lekker duurzaam!:)

Ook heeft Klein en Stoer een ruim assortiment aan te gekke bijtspeeltjes van leuke schattige dieren van Tikiri en de leukste bad en bijtspeeltjes uit de collectie van Oli en Carol. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ook al zo nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze hele speelgoed collectie onder deze categorie. Veel plezier.

Speelgoed en Knuffels bestellen?

Bestel je jouw nieuwe racewagen, hobbelpaard, houten poppenhuis, of speelgoedkoffer op maandag t/m vrijdag vóór 23.00 uur bij onze kleinenstoer.nl webshop? Dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog op! Als het goed is heb je je bestelling dan de volgende dag in huis. Fijn toch? Natuurlijk kun je het speelgoed en de knuffels ook gewoon afhalen in het magazijn. Dit kan in Breda (mijkenbroek 48) tot 18.00.Keer hier terug voor lijstje '' Quit