Superleuke schaaltjes in verschillende kleurtjes en vormen

Zoek je diepe schaaltjes, platte schaaltjes, ronde schaaltjes of zelfs een schaaltje in de vorm van een dier? Dan zit je hier goed! Wij hebben de perfecte schaaltjes van stevig materiaal en in allerlei leuke vormen en kleurtjes.

Filters
BIBS / MUSHIE
Kom vierkant cloud (set van 2)
€16,95
Superleuke schaaltjes in verschillende kleurtjes en vormen

Zoek je diepe schaaltjes, platte schaaltjes, ronde schaaltjes of zelfs een kinderschaaltje in de vorm van een dier zoals die van We Might Be Tiny? Dan zit je hier goed! Wij hebben de perfecte schaaltjes van stevig materiaal en in allerlei leuke vormen en kleurtjes.

De mooiste merken kinderschaaltjes bij Kleinenstoer.nl

Ben je op zoek naar effen schaaltjes, geometrische schaaltjes of schaaltjes met dieren erop? Dan zit je bij Klein en stoer goed. Wat dacht je van de stoere schaaltjes van Mushie? Of de strakke schaaltjes van Klein en StoerTrixie heeft hele vrolijke schaaltjes gemaakt van bamboe en heeft een mooi diertje afgebeeld aan de binnenzijde van de kinderschaaltjes

Kinderschaaltjes bestellen?

Als je een kinderschaaltje vandaag nog voor 23.00 uur bestelt, dan heb je deze de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de schaaltjes voor kinderen binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-. Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zo kun je al onze schaaltjes bewonderen. Super leuk toch? Wij vinden het sowieso gezellig!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit