Eef lillemor

Eef Lillemor beschikt over een paar superschattige producten, zoals tassen, posters en zelfs servies!

Filters
Eef Lillemor
RVS drinkfles palmboom
€20,95
Eef Lillemor
Rammelaar Panda
€17,95
Ay-Kasa
Kratje mini mint
€8,95
Eef lillemor

Eef Lillemor maakt kwaliteitsproducten met een focus op design, functie en kleur. Alle producten zijn geïnspireerd op klassieke Scandinavische ontwerpen met een twist van de Japanse popcultuur. Eef Lillemor is een kids-lifestyle merk. 

Eef Lillemor baby & kids lifestyle artikelen

Het Eef Lillemor avontuur begint in 2014, Eva weet de juiste lieve illustraties te maken voor lieve posters voor de baby-en kinderkamer. Haar bekendste poster is toch wel to the moon. In de zwart wit hype destijds die echt trending was voor elke babykamer zag je bijna in elke babykamer wel een poster van Eef Lillemor. Dat kwam ook omdat Eva met haar Instagram account een van de eerste was die enorm snel groeide mede door haar foto's en sfeer. Inmiddels zijn we jaren verder en niet alleen qua kleur maar ook qua design en ontwerp heeft Eef Lillemor een volwassen ontwikkeling doorgemaakt en is Eef Lillemor een gesetteld merk van Nederlandse bodem of beter gezegde Curaçaose bodem. Eva Lillemor ruilde in 2019 Almere in voor Curaçao en ging haar droom achterna.

Eef Lillemor bijtspeeltjes 100% natuurlijk rubber

Super lieve bijtringen met een textuur. De bijtringen zijn gemaakt van 100% natuurlijk hevea rubber, BPA vrij en handbeschilderd met non-toxic verf. Dit babyspeeltje steriliseer je met gekookt water, zo hou je hem goed schoon. Leuk als kraamcadeau, tof design en ook nog een duurzame keuze!

Opvouwbare kratjes van Eef Lillemor

Zoek de je opvouwbare kratjes van Eef Lillemor? Deze handige kratjes worden gemaakt en verkocht onder het merk Aykasa, Eef Lillemor gaf er haar eigen twist aan. Dankzij haar goede neus voor kleuren shop je nu deze handige kratten voor de baby-en kinderkamer volgens de laatste kleurtrends. Dat wil jij toch ook?:)

Eef Lillemor bij Klein en Stoer?

Klein en Stoer heeft de collectie van Eef Lillemor op voorraad (tenzij anders vermeld natuurlijk). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 23.00 uur of in het weekend dan heb je de bestelling maandag al in huis.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit