Sparen maar met deze leuke spaarpotten!

Een plek nodig om die eerste paar centjes op te bergen? Wij hebben de leukste spaarpotten waar de kleine het 'verdiende' geld van opa en oma in kan opbergen. ;-)

Filters
KG Design
Robot spaarpot roze
€16,95
KG Design
Robot spaarpot wit
€16,95
Atelier Pierre
Vos spaarpot blauw
€24,95
Atelier Pierre
Vos spaarpot paars
€24,95
Atelier Pierre
Nijntje spaarpot terra
€22,95
Sparen maar met deze leuke spaarpotten!

Een plek nodig om die eerste paar centjes op te bergen? Wij hebben de leukste spaarpotten waar de kleine het 'verdiende' geld van opa en oma in kan opbergen. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten zo hebben we stoere robots van KG design om over je geld te waken. ;-)

Spaarpotten voor kinderen

Vroeg geleerd, is oud gedaan zeggen ze dan.. Je kleine spelenderwijs de waarde van geld leren kennen? Ook dat is natuurlijk mogelijk met een spaarpot. Kinderen leren spelenderwijs de waarde van zakgeld kennen als ze hun kapitaaltje zien groeien. Dit kan met één van de spaarpotten van de Klein en Stoer. De spaarpotten speciaal voor kinderen zijn er in het groot of klein, vooral gemaakt van kunststof. Wat denk je van een stoere robot spaarpot van KG design of een schattig Nijntje spaarpot van Atelier Pierre? Hebben we! Genoeg keuze voor iedereen zou je zeggen:)

Spaarpot bestellen bij Klein en Stoer?

We hebben een groot assortiment waar je sowieso wat leuks kunt vinden. Klein en Stoer heeft alle kinder accessoires, dus ook deze leuke pins, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een gave pin of broche? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Hoe tof is dat?

Keer hier terug voor lijstje '' Quit