Mooi design speelgoed voor binnen, zoals toffe glijbanen, schommels & turnringen!

Prachtige schommels, glijbanen en turnringen van merken zoals Lillagunga en Jupiduu garanderen uren speelplezier voor je kleine. ;-)

Filters
Mooi design speelgoed voor binnen, zoals toffe glijbanen, schommels & turnringen!

Prachtig klim en klauter speelgoed voor kinderen. Al dit moois staat supermooi in de woonkamer en/of slaapkamers van de kinderen.

Houten schommels van Lillagunga

De schommels voor de kinderen zijn er in twee formaten en in twee kleuren. Ga je liever voor de neutrale houten look of in het wit? De schommel is niet alleen voor de kinderen ;-) maar ook volwassenen tot 90kg kunnen heerlijk gaan schommelen. Bij Kleinenstoer hangt er een schommel in de woonkamer, zo leuk!
De schommels van Lillagunga kunnen met een plafondhaak erbij besteld worden, wel zo makkelijk want dan kan er meteen geschommeld worden.
Het touw is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes en in drie verschillende lengtes. Welke is jouw favoriet?

Turnringen van Lillagunga

Ook de prachtige turnringen voor kinderen van Lillagunga zijn er in twee kleuren. In het hout of in het wit. Wil je deze online bestellen, dat kan zeker ;-) Bestel online bij kleinenstoer.nl en de turnringen worden  opgestuurd vanuit Zweden en zijn binnen vier dagen bij jullie binnen. De ringen zijn zo gemaakt dat deze erg fijn voelen voor de handen. Het gewicht wat de turnringen kunnen hebben is maximaal 90kg.

Houten trapeze van Lillagunga

Deze beauty's zijn ook wederom te verkrijgen in het hout kleur en het wit. De witte rekstokken zijn alleen te gebruiken voor binnen en kunnen niet buiten hangen. De houten daarentegen wel, net zoals de turnringen en schommels van Lillagunga. Bij klein en stoer wordt het complete assortiment van Lillagunga aangeboden. 

Glijbaan voor binnen van Jupiduu

Het Duitse merk Jupiduu maakt prachtige glijbanen voor kinderen. Het mooie hiervan is dat deze prachtig staan in de kinderkamer of zelfs in de woonkamer. De indoor slide is speciaal ontwikkeld voor de peuters en kleuters. De motorische vaardigheden van kinderen worden spelenderwijs verbeterd. Veel beweging is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind; het geeft zelfvertrouwen, stimuleert onafhankelijkheid en speelt een rol in de bereidheid om te leren. De glijbaan heeft hoge zijkanten, deze zorgen voor een goede grip tijdens het glijden.

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit