Gave kussensloop voor op de kinderkamer!

Eigenlijk zijn de kussenslopen gewoon al leuk als decoratie op de baby- of kinderkamer. Wij zijn groot fan van BoPoMoFo, een online concept store uit Singapore.

Filters
Geen producten gevonden...
Gave kussensloop voor op de kinderkamer!

Met een aantal leuke kussens verander je heel gemakkelijk de sfeer van de kinderkamer. Het kost je nauwelijks moeite om een paar kussens neer te leggen en het effect is groot. Met stoere en hippe kussens toont de kamer een stuk gezelliger.

Een stoere look

Onze kussenslopen zijn super stoer, zoals onze trendy kussens met teksten. Eigenlijk zijn de kinderkussenslopen al leuk als decoratie op de baby- of kinderkamer. Wij zijn groot fan van BoPoMoFo, een online concept store uit Singapore.

Vrolijke kinderkussens

Andere kussens zien er wat knusser uit. Sommige merken maken veel gebruik van kleurrijke stofjes. Een combinatie van meerdere bonte stofjes geeft een vrolijk effect. Wij verkopen kussens van diverse merken. Allemaal zijn ze vrolijk en knus tegelijk.

Kinderkussensloop bestellen bij Klein en Stoer

Als je een kinderkussensloop vandaag voor 23.00 uur bestelt, dan heb je het de eerstvolgende werkdag al in huis. En bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we de kussenslopen binnen Nederland gratis. Naar België en Duitsland is dit vanaf €75,-

Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zodat je alles met eigen ogen kunt zien! Super gezellig toch?

 

 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit