Mooie levensechte poppen van Paola Reina & stoffen poppen van Bonikka en Trixie puppet world.

Schattige knuffelpoppen, ze zijn zacht, hebben lange armen, benen en haar waar je lekker aan kan friemelen. Neem ze overal mee naar toe!

Filters
Picca Loulou
Knuffelpop zeemeermin Isla
€27,95
Picca Loulou
Knuffelpop zeemeermin pearl
€27,95
Picca Loulou
Knuffelpop fairy Dolores
€39,95
Picca Loulou
Knuffelpop fairy Celeste
€39,95
Picca Loulou
Knuffelpop fairy Mathilda
€39,95
Picca Loulou
Knuffelpop fairy feline
€39,95
Trixie
Puppet world M - home
€44,95
Trixie
Puppet world M - race
€44,95
Trixie
Puppet world M - circus
€44,95
Trixie
Puppet world M - Party
€44,95
Trixie
Puppet world M - Iglo
€44,95
Trixie
Puppet world L - Beach
€59,95
Trixie
Puppet world L - Camping
€59,95
Trixie
Puppet world S - Mr. Fox
€24,95
Minikane & Paola Reina
Zwembroek voor poppen
€19,95
Minikane & Paola Reina
Jurkje groen voor poppen
€21,95
-44%
Fabelab Poppendekentje wolk
Fabelab
Poppendekentje wolk
€18,00 €10,00
Mooie levensechte poppen van Paola Reina & stoffen poppen van Bonikka en Trixie puppet world.

Heb je ook een kleine poppenmoeder of poppenvader in huis? Je kleine kan de pop lekker vertroetelen alsof het hun eigen baby is. Maak het vadertje of moedertje spelen met de pop nog leuker met een leuk poppenbedje of andere poppen accessoires.  Neem de poppen overal mee naar toe! 

Poppen en poppenbedden van de mooiste merken

Klein en stoer heeft een leuk assortiment met vrolijke en lieve poppen. Neem nou de schattige poppen van Bonikka.  Ze zijn zacht, hebben lange armen, benen en haar waar je lekker aan kan friemelen. Mooie en lieve poppen van Bonikka, neem je echt overal mee naar toe! Een must have voor elk poppenmoedertje of vadertje. Ook nog eens fairtrade gemaakt in Sri Lanka door vrouwen die een eerlijk loon ontvangen en werken onder fatsoenlijke omstandigheden. Daar wil je toch ook aan bijdragen?! Ook hebben wij hele leuke poppen van Fabelab, bijvoorbeeld een zeemeermin, een engel of een leuke poes. Verder hebben wij leuke poppenbedden en andere poppen accessoires van onder andere Olli Ella, kids Concept, Roommate en Trixie  om het huisfeest helemaal compleet te maken. 

De poppen van Paola Reina zijn onlangs toegevoegd tot het mooie assortiment van Klein en Stoer. De poppen zijn er in elke soort geslacht en ras. Paola Reina wil bijdragen aan geen onderscheid tussen de poppen. De vinyl poppen voelen zacht aan en hebben een heerlijke vanille geur.

De poppenkleertjes van Minikane zijn prachtig en up to date met de mode. De kleertjes passen perfect op de Gordi poppen van Paola Reina.

Leuke poppen of poppen accessoires online bestellen?

Bij ons vind je vast een mooie pop of leuke poppen accessoires in het assortiment. Wij hebben we heel veel kinderaccessoires, dus ook leuke poppen en poppenbedjes voor je kleine, op voorraad (mits anders vermeld natuurlijk) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur een leuke pop voor je kleine? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Handig toch? Je kunt de poppen ook in onze winkel komen bekijken, vinden we heel gezellig!:-)

Keer hier terug voor lijstje '' Quit