Kinderbedden

Ben je op zoek naar een gaaf dipdye bed of een leuk bedhuisje? Dan staan ze hier vast tussen. Kinderbedden voor je peuter, kleuter & tiener.

Kinderbedden

Lieve en stoere bedden voor de kinderkamer!

Ben je op zoek naar een gaaf bed, dan staan ze hier vast tussen. Bedden in verschillende kleuren leverbaar voor je peuter, kleuter & tiener. Bij meerdere bedden heb je een lade eronder waarin een extra matras past, makkelijk voor als de vriendjes komen slapen.

Hang iets leuks in de bedhuisjes, zoals de lichtslinger van cotton balls en creëer een leuk effect.

Kinderbedden

Hoogslapers, bedhuisjes, dipdye bedden en bedden voor spannende avonturen en voor sprookjesachtige dagen. Klein en stoer heeft de allerleukste bedden voor jouw kleine. Of je nu op zoek bent naar een peuterbed, kinderbed of een bed voor je snel groeiende tiener, bij Kleinenstoer.nl vind je vast wat je zoekt.

Voor kinderen is een slaapkamer veel meer dan slaapplek, het is het middelpunt van hun eigen fantasierijke wereld. Een kinderbed van Klein en Stoer is dan ook niet zomaar een bed. Het is een bed waarin je kunt overdag lekker kan spelen en ’s nachts heerlijk in kan dromen. Ga op zoek naar een bed dat voldoende speel ruimte overlaat of juist onderdeel is van alle avonturen. Voor kinderen is een slaapkamer veel meer dan slaapplek, het is het middelpunt van hun eigen wereldje.

Kinderbedden in allerlei soorten, maten en Kleuren

Klein en Stoer heeft alles wat je nodig kan hebben voor de ideale kinderkamer. Door grote collectie kinderbedden kun je kiezen uit een verschillende kleuren, materialen en maten. Als je in een keer klaar wilt zijn, kun je zelfs kiezen voor een complete kinderkamer. Stem de meubelen op elkaar af door de combineren met de meest uiteenlopende hippe accessoires. Speelgoedlades, opbergrekken, bureautjes of een ingebouwde kast, je kunt het zo gek niet bedenken.

Bestel je kinderbed bij Klein en Stoer

Geen kind is hetzelfde. Let bij het kopen van een kinderbed op de wensen van je kind, de stijl van de kamer, een eventueel thema en niet te vergeten het budget.

De leukste kinderbedden en alle toebehoren kun je online bekijken en meteen bestellen in de uitgebreide webshop van Klein en Stoer.

 Keer hier terug voor lijstje '' Quit