Om heerlijk op te spelen en te liggen

Superleuke en lekkere matrassen om op te spelen en te lezen. Een speelmat kun je bijvoorbeeld gebruiken als je je kindje buiten de box wil laten spelen.

Filters
-15%
Trixie Activity speelmat Mr. Raccoon
Trixie
Activity speelmat Mr. Raccoon
€129,95 €109,95
Om heerlijk op te spelen en te liggen

Superleuke en lekkere matrassen om op te spelen en te lezen. Een baby speelmat zorgt voor een zachte ondersteunende ondergrond. Het is goed je kindje regelmatig buiten de box te laten spelen. Zo kan hij de omgeving goed verkennen en zien wat er buiten de box te beleven is.

Lekker ravotten op een speelmatras

Ook om te leren kruipen is het goed een speelmat baby te gebruiken. Je kindje zal in het begin lekker op de speelmat liggen en rollen, als hij wat groter is zal hij z’n omgeving buiten de baby speelmat willen ontdekken. Wanneer je kindje volledig kruipt of loopt kun je de speelmat baby gebruiken als speelplaats. Je zet bijvoorbeeld blokken of duplo of ander speelgoed erop. Je hebt dan meer kans dat je kindje ook op deze plaats ermee speel in plaats van door heel de kamer.

Speelmatten bij Klein en Stoer

Klein en Stoer verkoopt verschillende soorten speelmatten. Gevoerde speelmatten met of zonder boog, ook wel speelkleden genoemd. Daarnaast heb je de speelmat en opbergtas ineen. In een handomdraai heb je al het speelgoed opgeruimd en is het dus een opbergtas geworden. Bekijk alle soorten eenvoudig online en bestel! Bestel je vandaag voor 23 uur, dan heb je de speelmatras morgen al in huis. 

Keer hier terug voor lijstje '' Quit