Snack en lunchen maar!

Vind je vierkante lunchboxen too basic? Maakt niet uit! Wij hebben lunchboxen in verschillende soorten, maten en kleuren! De lunchboxen zijn van een stevig materiaal gemaakt en super makkelijk te gebruiken. :-)

Filters
Done by Deer
Lunch box krokodil groen
€16,95
Done by Deer
Lunch box krokodil mosterd
€16,95
-41%
OYOY living Snackbox regenboog snack caramel
OYOY living
Snackbox regenboog snack caramel
€16,95 €9,95
BIBS / MUSHIE
Snack cup stone
€12,00
Done by Deer
Snackbox sea friends blauw
€11,95
Done by Deer
Snackbox sea friends mosterdgeel
€11,95
Done by Deer
Spout en snack beker grijs
€12,95
Done by Deer
Spout en snack beker roze
€12,95
Done by Deer
Lunch box roze
€7,95
Done by Deer
Lunch box blauw
€7,95
Done by Deer
Lunch box grijs
€7,95
Blafre
Snack box das lichtroze
€12,95
Blafre
Lunchbox uil licht geel
€18,95
Snack en lunchen maar!

Vind je vierkante lunchboxen too basic? Maakt niet uit! Wij hebben lunchboxen in verschillende soorten, maten en kleuren, zoals de snackboxen van We Might Be Tiny. Of toch gewoon een een vierkante lunchbox van Done by Deer & Eef lillemor is natuurlijk ook helemaal geweldig. De lunchboxen zijn van een stevig materiaal gemaakt en super makkelijk te gebruiken. :-)

Is jouw peuter al toe aan zijn eerste meeneem fruithapje of groente? Dan is het tijd voor een eigen lunchbox! Een lunchbox is ook een ontzettend kleur kraamcadeau! Voor je het weet is de baby al aan zijn eerste hapje toe en is zo'n mooi snackbox echt een uitkomst!

De mooiste Lunchboxen

Bij Klein en stoer koop je het mooiste lunchboxen van bamboe. Bamboe is duurzaam en daar houden wij bij Klein en Stoer natuurlijk erg van!

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het prachtige bamboe eetservies van Petit Monkey met Rhino en zijn vriendjes erop. Of wat vind je Of toch gewoon een een vierkante lunchbox van Done by Deer is natuurlijk ook helemaal geweldig. De lunchboxen zijn van een stevig materiaal gemaakt en super makkelijk te gebruiken.  Hier doe je echt jaren mee! Kortom: genoeg keuze uit  Snack en lunchboxen bij Klein en Stoer.

De tractoren en uilen van Blafre zijn ook een ware hit! Een gezelligheid voor de boterhammen ;-)

Lunchbox bestellen

Bestel jouw lunchbox nog vandaag bij ons op de site! Klein en Stoer heeft de meeste items namelijk in voorraad, tenzij anders staat aangegeven natuurlijk. Bestel je op werkdagen voor 23.00, dan sturen wij je bestelling nog dezelfde dag weg en heb je deze als het goed is de volgende dag al in huis. Natuurlijk kun je ook gewoon onze Showroom bezoeken, zodat je alles met eigen ogen kunt zien! Handig toch?Keer hier terug voor lijstje '' Quit