Jupiduu glijbanen en wip wap

Jupiduu glijbanen en wip wap! Supermooi design voor uren binnen speel plezier voor de kinderen.

Filters
Jupiduu
See saw wit roze
€279,00
Jupiduu
See saw wit groen
€279,00
Jupiduu
See saw wit blauw
€279,00
Jupiduu
See saw wit
€279,00
Jupiduu
Rocking horse roze
€199,90
Jupiduu
Rocking horse groen
€199,90
Jupiduu
Rocking horse blauw
€199,90
Jupiduu
Rocking horse wit
€199,90
Jupiduu
Glijbaan roze
€249,90
Jupiduu
Glijbaan groen
€249,90
Jupiduu
Glijbaan blauw
€249,90
Jupiduu
Glijbaan wit
€249,90
Jupiduu glijbanen en wip wap

Een geweldig leuk merk dat is Jupiduu! Speciaal voor de kleintjes onder ons maakt Jupiduu design producten.

De Jupiduu glijbaan

Waaronder de beroemdste glijbaan ter wereld ;-) De glijbanen zijn er in rustige tinten en zijn kindvriendelijke artikelen. En niet onbelangrijk Jupiduu heeft producten die er geweldig uit zien!

De indoor slide is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Hierbij worden de motorische vaardigheden van kinderen spelenderwijs verbeterd. Beweging is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind; het geeft zelfvertrouwen, stimuleert onafhankelijkheid en speelt een rol in de bereidheid om te leren. De glijbaan heeft hoge zijkanten, deze zorgen voor een goede grip tijdens het glijden.

Jupiduu Houten Wipwap

Schommelen, klimmen, zitten, chillen, balanceren, verstoppen? De mogelijkheden zijn oneindig met de nieuwe Jupiduu Houten Seesaw. In samenwerking met Bacon Design heeft Jupiduu de coolste wipwap ter wereld ontwikkeld! Door de combinatie van gevormd hout en een speciaal productieproces heeft Jupiduu een prachtig ontwerp en een unieke vorm weten te creëren. De wipwap wordt vervaardigd door een familiebedrijf in de buurt van Stuttgart en is daarmee – net als alle andere Jupiduu producten – 100% “Made in Germany”.

Door zijn compacte afmetingen en frisse, moderne design past de Jupiduu White Rhino in iedere kamer van het huis. Onder de seesaw zit vilt en zal je kleintje urenlang geruisloos kunnen schommelen op elk oppervlakte.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit